Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Samsung Galaxy S6 Bookcase en Flipcase

Samsung Galaxy S6 Bookcase en Flipcase

Denk ook eens na over een Samsung Galaxy S6 Bookcase of Flipcase. Deze bijzondere Samsung Galaxy S6 hoesjes en cases zorgen niet alleen voor bescherming van jouw toestel maar zijn ook andere vlakken erg praktisch. Bestel er vandaag nog één!

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Samsung Galaxy S6 Bookcase en Flipcase

De Samsung Bookcase of Flipcase zijn geen nieuwe uitvinding. In ons assortiment Samsung Galaxy Bookcase en Flipcase tref je verschillende bookcases en flipcases die ontworpen zijn voor diverse Samsung modellen. De Samsung Galaxy S6 Bookcase of Flipcase komt dan niet als een verrassing maar desondanks is een goed idee om gebruik te maken van een dergelijke Samsung Case.

De Bookcase en Flipcase zijn herkenbaar aan de flap die over het scherm heen getrokken kan worden. De Samsung Galaxy S6 Bookcase of Flipcase zijn geen uitzondering op de regel en beschikt dan ook over de kenmerkende flap welke bedoeld is om het Samsung Galaxy S6 Scherm van bescherming te voorzien.

Een Samsung Galaxy S6 Bookcase en Flipcase beschermen dan ook zowel de voorkant als de achterkant van het toestel tegen schade. Bovendien zijn er ook verschillen tussen de hoesjes onderling. Zo zijn er cases waarbij je een deel van het scherm nog kunt zien (zoals de Samsung S-View Cover) en cases die over vakjes voor pasjes beschikken zoals de Mobilize Wallet Case.

Het bestellen van je eigen Samsung Galaxy S6 Bookcase of Flipcase is op onze site zo gepiept. Klik op de bestel knop om een hoesje aan je winkelmandje toe te voegen en reken deze af. Je zult jouw bestelling binnen een werkdag ontvangen.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?