Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone 6 Scherm

iPhone 6 Scherm

Het iPhone 6 Scherm valt helaas snel kapot. Maar gelukkig is een iPhone 6 scherm reparatie eenvoudiger dan je denkt!

Sorteren

iPhone 6 Scherm vervangen?

Met het iPhone 6 Scherm heeft Apple opnieuw iets revolutionairs op de markt gebracht. Het iPhone Scherm is namelijk flinterdun en een stuk groter! 

We kunnen het ons dan ook heel goed voorstellen dat het mensen toch zal lukken om hun iPhone 6 Scherm kapot te laten vallen of stoten. Daarom bieden we de mogelijkheid aan om met de artikelen in onze sectie iPhone 6 Onderdelen het scherm te vervangen.

Het maakt niet uit welke versie van de iPhone 6 je hebt. Voor ieder iPhone 6 Scherm hebben wij de iPhone Onderdelen om jouw mobiele telefoon weer helemaal zo goed als de nieuw te maken. En om problemen in de toekomst te voorkomen, kun je in ons assortiment iPhone 6 Hoesjes terecht voor adequate iPhone Bescherming.

iPhone 6 scherm zelf reparatie?

Bij een zelf reparatie van je iPhone 6 scherm wordt er standaard geen reparatie set meegeleverd. Daarom raden wij je aan om gebruik te maken van onze bundeldeals die wij speciaal voor jou geselecteerd hebben.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat de meeste mensen niet eerder zelf een reparatie hebben verricht. Daarom willen wij je een stukje op weg helpen. Wanneer je een scherm koopt kun je een handleiding erbij gebruiken. Die je kunt vinden bij het product zelf. Stap-Voor-Stap leggen wij je uit hoe je dat moet doen. Voor vragen kan je bij de klantenservice terecht. Door ons te bellen of gebruik te maken van de Chat op onze website. Dus blijf niet langer rondlopen en repareer het zelf. Vandaag besteld vóór 1700, morgen in huis.

Phonegigant.nl is 2512 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.2/10

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?