Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone 5C Batterij

iPhone 5C Batterij

Zonder een iPhone 5C Batterij is de pret al snel voorbij. Dit kleurrijke toestel mag dan wel het zonnetje zelf zijn maar zonder de accu zul je je smartphone niet eens aan kunnen zetten. Lees hier hoe je in onze categorie iPhone 5C Onderdelen een vervangend exemplaar kunt bestellen.

Sorteren

iPhone 5C Batterij

Zonder een iPhone 5C Scherm zul je je iPhone 5C niet kunnen gebruiken, omdat je niets kunt zien. Maar met een lege iPhone 5C Batterij gaat het toestel niet eens aan. Daarom behoort de accu van deze smartphone zeker tot de meest essentiele iPhone 5C Onderdelen. De vraag is dus wat je moet doen als deze niet meer goed functioneert.

Allereerst zul je moeten bepalen wanneer een iPhone 5C Batterij niet meer goed werkt en het dus tijd is voor een nieuw exemplaar. Gemiddeld gezien gaat de accu van de telefoon 10 uur mee in het geval van bellen. Daarnaast kan het toestel maximaal 250 uur stand-by staan, mits deze in de tussentijd niet gebruikt wordt.

Gaat jouw toestel een stuk minder lang mee op een batterij, voordat je deze moet aansluiten op een iPhone 5C Lader? Wellicht is er dan meer aan de hand en is het de moeite waard om de iPhone 5C Batterij te vervangen.

Je kunt ervoor kiezen om met je iPhone langs de Apple winkel te gaan. Zij zullen echter, zeker wanneer je geen garantie meer hebt op je toestel, de hoofdprijs rekenen. Je kunt echter ook voor een schappelijke prijs bij PhoneGigant een nieuwe iPhone 5C Batterij, samen met een reparatiesetje uit onze sectie iPhone 5S Reparatie, bestellen en de reparatie zelf uitvoeren.

Het vervangen van de iPhone 5C Batterij is niet heel erg lastig. Als je dus geen garantie meer hebt op je toestel, is voor veel mensen de keuze dan ook al snel gemaakt.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?