Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone 7 Batterij

iPhone 7 Batterij

Is jouw iPhone 7 batterij ook snel leeg? Moet je deze al na 1 dag gebruik weer opladen? Op PhoneGigant.nl vind je uitstekende vervangbare batterijen en accu’s waardoor de batterij van jouw telefoon weer net zo lang meegaat als toen je deze net kocht.

Sorteren

Ook de iPhone 7 batterij heeft een beperkte levensduur

Net als veel andere mobiele telefoons heeft een iPhone 7 batterij een beperkte levensduur. Als de batterij vaak is opgeladen verliest de batterij op den duur zijn kracht. Zodra je merkt dat jouw iPhone 7 batterij niet meer dezelfde sterkte heeft als toen deze nieuw was, kan je deze zelf vervangen. Dat is geen lastige klus.

Zodra jouw batterij slechts voor de helft oplaadt of wanneer het toestel helemaal niet meer aangaat, kijk dan ook in ons assortiment aan iPhone 7 accu’s om jouw mobiele telefoon weer nieuw leven in te blazen. Zo weet je zeker dat je iPhone weer naar behoren zal werken. Je kunt daarnaast de levensduur van je toestel uitbreiden door te investeren in een extra accu. Ook vind je op onze website alle reparatie benodigdheden om jouw iPhone 7 batterij weer te kunnen vervangen.

SIGNALEN SLECHTE IPHONE 7 BATTERIJ

Als de batterij van je iPhone 7 aan vervanging toe is dan merk je dat aan verschillende signalen. Zo kan je merken dat de accu (te) warm wordt of dat je telefoon spontaan uitvalt. Dat kan bijvoorbeeld zijn na een bepaald percentage, terwijl je telefoon voorheen altijd pas na 1% leeg was. Een ander teken dat je batterij aan vervanging toe is kan bijvoorbeeld zijn dat het accu percentage niet correct is, maar constant verspringt van laag naar hoog of andersom.

Vandaag besteld morgen al in huis!

Hoewel er diverse tips zijn die ervoor kunnen zorgen dat je batterij langer meegaat, is het soms verstandig om deze gewoon te vervangen zodat je weer meer plezier hebt van je telefoon en je altijd bereikbaar bent. Zijn tips om beter met je batterij om te gaan dus al te laat? Dankzij de ruime keuze aan batterijen en tools om jouw telefoon weer in topconditie te brengen, is je probleem snel opgelost. Bestel een iPhone 7 batterij op PhoneGigant.nl en wij sturen jouw bestelling nog dezelfde dag op!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?