Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Refurbished iPhone

Refurbished iPhone

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone, maar heb je geen zin om de volle prijs te betalen, die soms vrij hoog ligt? Dan is een refurbished iPhone een goede oplossing voor jou! Onze premium refurbished iPhone toestellen zijn niet te onderscheiden van volledig nieuwe iPhones, maar wel een stuk goedkoper. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel vandaag nog jouw nieuwe iPhone! Wil je meer weten over onze toestellen? Onderaan deze pagina vindt je alle informatie over onze toestellen en de levertijd

Lees meer over onze Refurbished iPhones

Naar welk type iPhone zoek je?

Selecteer een model of bekijk alle beschikbare iPhones

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE?

Een refurbished iPhone is een iPhone die eerder in gebruik is geweest en welke vervolgens volledig is gereviseerd. Dit houdt in dat het toestel is schoongemaakt en voorzien van nieuwe onderdelen, waardoor het toestel weer als nieuw is en lang mee kan gaan. Bij het aanschaffen van een refurbished smartphone bespaar je gemiddeld 50%, hierdoor gebruik je een vrijwel nieuwe iPhone, maar kost het je een stuk minder!

WAAROM EEN PREMIUM REFURBISHED IPHONE VAN PHONEGIGANT?

Onze premium refurbished iPhone toestellen zijn van zeer hoge kwaliteit. Alle iPhones worden volledig gereviseerd en alle onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage worden op voorhand vervangen. De behuizing, het scherm, de batterij, de oplaadconnector en alle knopjes op de iPhone worden standaard vervangen door nieuwe, originele onderdelen. Hierdoor is iedere premium refurbished iPhone van zeer hoge kwaliteit en als nieuw. Al onze toestellen worden daarnaast standaard geleverd met earpods, een originele lightning kabel en een originele adapter in een geseald doosje.Bij de eigenschappen van een refurbished iPhone zie je vaak als kwaliteitsaanduiding A-grade staan. Deze toestellen representeren in de meeste gevallen de hoogste kwaliteit in het refurbished smartphone aanbod, helaas zijn deze toestellen niet altijd volledig gereviseerd en bevatten deze vaak gebruikerssporen. Onze premium refurbished iPhone toestellen hebben echter een hogere en betere kwaliteit dan A-grade en worden standaard volledig gereviseerd, waardoor je nooit gebruikerssporen zult aantreffen en de iPhone niet van een volledig nieuw toestel te onderscheiden is.

BESTEL VANDAAG JE IPHONE EN BEL JE MORGEN HELEMAAL SUF!

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk kunnen bellen, appen en op social media verbinden met je vrienden op je nieuwe iPhone. Bestel jouw iPhone vandaag voor 17:00uur, dan zorgen wij ervoor dat jij morgen al gebruik kan maken van je nieuwe toestel! Dit geldt voor alle toestellen die wij op voorraad hebben, op de individuele iPhone pagina’s kan je zien of dit bij jouw toestel van toepassing is.