Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Kabels en Laders

Kabels en Laders

Met een smartphone of tablet heb je ook diverse kabels en laders nodig. Of je nu een Apple of een Samsung apparaat gebruikt; je ontkomt er niet aan om je batterij op te moeten laden met een kabeltje en een oplader. Gelukkig kun je beide voor een zacht prijsje bij PhoneGigant op de kop tikken.

Kabels en Laders

Smartphones en tablets bezitten tegenwoordig over de meest indrukwekkende draadloze technologieën zoals BlueTooth, WiFi en 3G/4G Mobiel Internet. Toch ontkom je niet aan het gebruik van kabels en laders. Het opladen van de batterij zul je namelijk op de ouderwetse manier moeten doen: met een lader en een USB kabel.

Ook wanneer je je bestanden wilt uitwisselen tussen je computer en je telefoon of tablet is het vaak het beste om dit te doen met behulp van een kabel. Andere mogelijkheden, zoals WiFi of Bluetooth zijn ook mogelijk, maar vaak is het gebruik van een USB kabeltje de snelste en meest efficiënte manier. Datakabels als deze vind je ook terug in onze categorie Kabels en Laders.

In het overzicht van Kabels en Laders hieronder vind je overigens niet alleen accessoires voor dagelijks gebruik maar ook accessoires die handig zijn onder speciale omstandigheden. We hebben bijvoorbeeld diverse laders die voor het buitenland of op reis geschikt zijn. Daarnaast kun je hier ook terecht voor auto laders zodat je onderweg je smartphone of tablet kunt opladen.

Scroll dus snel naar beneden en voeg één of meerdere laders en een kabel toe aan je winkelmandje zodat je overal mobiel kunt zijn. We sturen, als je vandaag bestelt, jouw bestelling dezelfde dag op!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?