Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

iPhone 5 / 5S Bumper

iPhone 5 / 5S Bumper

De iPhone 5 / 5S Bumper is dé oplossing voor iedereen die het liefst geen hoesje om zijn of haar toestel plaatst. Een minimalistische oplossing voor het beschermen van jouw toestel!

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Een iPhone 5 / 5S Bumper is een prima manier om jouw toestel te beschermen tegen de meest voorkomende vormen van schade. Het grootste voordeel van deze bumper is dat de vormgeving van de iPhone intact blijft. De bumper beschermt het toestel op strategische plekken, zoals de hoeken, waardoor andere plekken zichtbaar blijven.

Een toestel met een iPhone 5 / 5S Bumper heeft om deze reden meer functionaliteit dan bijvoorbeeld een smartphone in een iPhone 5 / 5S Case. Alle knoppen aan de zijkant van de iPhone blijven binnen handbereik. Dit is één van de voornaamste redenen om voor een iPhone 5 / 5S Bumper te kiezen.

Daarnaast geeft de iPhone 5 / 5S Bumper jouw toestel een aparte look. In plaats van de stijlvolle look van bijvoorbeeld een iPhone 5 / 5S Pouch of iPhone 5 / 5S Flipcase, krijgt jouw iPhone met deze bumper een meer futuristische look. De bumpers zijn in meerdere kleuren beschikbar.

Bescherm jouw iPhone vandaag nog met een iPhone 5 / 5S Bumper. Net als andere iPhone 5 / 5S Accessoires geldt: Voor 17:00 besteld betekent volgende werkdag in huis!

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?