Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Batterijen en Accu's

Batterijen en Accu's

Heeft jouw smartphone of tablet last van een lege batterij? In onze categorie Batterijen en Accu's kun je terecht voor een geschikte vervanging voor jouw oude accu. We hebben zowel originele batterijen als batterijen van derde partijen.

Batterijen en Accu's voor je Smartphone en Tablet 

Wanneer is het tijd om na te denken over een nieuwe batterij? Voor zowel een Samsung batterij als een Apple batterij weet je dat er iets niet klopt als de accu steeds minder lang mee gaat. Wanneer jouw toestel vaker aan een oplader gekoppeld moet worden dan dat je deze in de hand hebt, dan is een

nieuwe batterij een reële mogelijkheid.

Als het eenmaal zo ver is, dan is het vervangen van de batterij zeker geen slecht idee. Batterijen en Accu's zijn doorgaans niet prijzig en bij ons kun je een nieuwe batterij of accu voor de laagste prijs van Nederland vinden. Het vervangen van de batterij is dan een veel goedkopere oplossing dan het vervangen van de telefoon zelf.

Het verwisselen van een batterij of accu is overigens niet moeilijk, zeker niet voor Samsung modellen. In het geval van een Samsung telefoon is het kwestie van het los klikken van de achterkant van het toestel en de nieuwe batterij in het compartiment plaatsen. In het geval van een iPhone zul je iets meer moeite moeten doen, maar het vervangen van de batterij is nog steeds zeker goed te doen.

We bieden in de categorie Batterijen en Accu's vaak niet alleen een nieuwe originele batterij aan. Je kunt in veel gevallen ook batterijen van derde partijen aanschaffen. Deze zijn of goedkoper dan het origineel of hebben een hogere capaciteit. Als jij dus op zoek bent naar een vervanging van je oude batterij, dan kun je hieronder een nieuw exemplaar aanschaffen.

Phonegigant.nl is 2512 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.2/10

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?