Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Apple Fietshouder

Regelmatig op de fiets te vinden, dan is een Apple Fietshouder zeker iets voor jou! Met deze Apple Accessoires kun je je iPhone gewoon mee nemen, zonder dat je deze in je zak stopt. Dit creëert een tal van mogelijkheden.

Voor welk Apple product zoekje fietshouder?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Apple Fietshouder

De smartphone is een handig apparaat dat voor veel meer dan enkel bellen gebruikt kan worden. Ook in de wereld van Health en Fitness worden de mogelijkheden van de Apple iPhone uitvoerig benut. Zo zijn er andere voor wielrenners diverse apps in de App Store te vinden. Maar wat heb je aan deze apps zonder een Apple Fietshouder?

Met een Apple Fietshouder kun je je toestel aan het stuur van je fiets koppelen zodat je zicht hebt op wat er gebeurt op je mobiele telefoon, zonder dat je deze hoeft vast te houden. Je kunt je dus volledig

richten op jouw fietstocht. Ondertussen blijven Health apps registreren hoeveel meters je aflegt, hoeveel calorieën je hebt verbrandt en meer.

Bovendien is het handig om je smartphone met je mee te nemen en deze in een Apple Fietshouder te plaatsen omdat je zo over een fietskaart kunt beschikken. Er zijn talloze navigatie apps voor iOS te vinden en je kunt naast wandelroutes en autoroutes ook selecteren op fietsroutes. Je raakt op deze manier nooit meer de weg kwijt.

Als je dus graag op de fiets stapt, dan is een Apple Fietshouder een goede investering. Bestel vandaag nog een Apple Houder zodat we deze dezelfde werkdag kunnen opsturen.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?