Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Schermen en Screens

Schermen en Screens

Het beeldscherm is het belangrijkste onderdeel van een smartphone en tablet en daarom hebben we ook een categorie Schermen en Screens. Repareer nu zelf jouw iPhone of Samsung Galaxy toestel met onze beeldschermen.

Schermen en Screens

We bieden verschillende iPhone Onderdelen en Samsung Onderdelen aan op onze site. Eén van de onderdelen die we in deze sub-categorieën aanbieden, zijn een Apple Scherm en een Samsung Scherm welke je kunt gebruiken om respectievelijk je iPhone of Samsung Galaxy smartphone te repareren.

Zonder een werkend beeldscherm heb je eigenlijk niets aan een mobiele telefoon vandaag de dag. Mocht het scherm van jouw toestel dus niet meer werken, dan is het cruciaal dat je deze vervangt of dat je een nieuwe telefoon aanschaft. Het laatste is niet altijd een optie en het laten repareren via Apple of Samsung kan behoorlijk prijzig zijn als je garantie niet meer geldig is.

PhoneGigant biedt de oplossing. Op onze site kun je namelijk terecht voor een nieuw scherm, ongeacht welk model je gebruikt. Bovendien kun je ervoor kiezen om de gehele voorkant te vervangen, of de onderdelen los te verwisselen. Soms is het namelijk enkel een kwestie van het vervangen van het glas of het touch screen.

Bestel dus vandaag nog een nieuw scherm in ons aanbod Schermen en Screens hieronder en ga de volgende dag nog aan de slag met het repareren van jouw smartphone of tablet. Het vervangen van een scherm is iets dat je, met de juiste tutorial en gereedschap, ook thuis kunt doen.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?