Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Schermen en Screens

Schermen en Screens

Het beeldscherm is het belangrijkste onderdeel van een smartphone en tablet en daarom hebben we ook een categorie Schermen en Screens. Repareer nu zelf jouw iPhone of Samsung Galaxy toestel met onze beeldschermen.

Scherm vervangen

Wij bieden verschillende iPhone Onderdelen en Samsung Onderdelen aan op onze site. Eén van de onderdelen die we in deze sub-categorieën aanbieden, zijn een Apple Scherm en een Samsung Scherm welke je kunt gebruiken om respectievelijk je iPhone of Samsung Galaxy smartphone te repareren.

Zonder een werkend beeldscherm heb je eigenlijk niets aan een mobiele telefoon vandaag de dag. Mocht het scherm van jouw toestel dus niet meer werken, dan is het cruciaal dat je deze vervangt of dat je een nieuwe telefoon aanschaft. Het laatste is niet altijd een optie en het laten repareren via Apple of Samsung kan behoorlijk prijzig zijn als je garantie niet meer geldig is.

PhoneGigant biedt de oplossing. Op onze site kun je namelijk terecht voor een nieuw scherm, ongeacht welk model je gebruikt. Bovendien kun je ervoor kiezen om de gehele voorkant te vervangen, of de onderdelen los te verwisselen. Soms is het namelijk enkel een kwestie van het vervangen van het glas of het touch screen.

Nieuwe telefoon kopen of zelf repareren?

Waarom zou je een nieuwe smartphone kopen terwijl je zelf ook kunt repareren. Je wilt toch niet langer rond lopen met een kapot scherm terwijl je met een stap-voor-stap handleiding en de goede gereedschap zelf thuis aan de gang kan.

Bestel vandaag nog een nieuw scherm in ons aanbod Schermen en Screens en ga de volgende dag nog aan de slag met het repareren van jouw smartphone of tablet. Het vervangen van een glas is met onze handleiding vrij eenvoudig.

Phonegigant.nl is 2512 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.2/10

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?