Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Gereedschap

Gereedschap

Wil je jouw iPhone of Samsung Galaxy toestel repareren, maar beschik je niet over de juiste gereedschap? Met PhoneGigant los je dit probleem in één keer op door een complete reparatieset te bestellen. We verkopen daarnaast ook los gereedschap.

Sorteren

Gereedschap voor je smartphone

Steeds vaker kiezen gebruikers ervoor om hun smartphone of tablet zelf te repareren. Wanneer de garantie eenmaal verlopen is, rekenen fabrikanten vaak de hoofdprijs voor het herstellen van een toestel. Ook een repairshop is vaak niet veel beter. Waarom veel geld uitgeven aan het laten uitvoeren van een reparatie, als je het met de juiste gereedschap en instelling ook zelf kunt.

Wij bieden op onze site dan ook zowel iPhone onderdelen, iPad onderdelen en Samsung onderdelen zodat je thuis zelf een reparatie kunt uitvoeren. We zijn niet gelimiteerd tot enkel het leveren van een nieuw scherm, achterkant of batterij. Ook de kleinere onderdelen zoals kabels en flexkabels, knoppen en antennes zijn bij ons te koop. Bovendien vind je op deze pagina het gereedschap dat nodig is voor het vervangen van losse onderdelen.

Het zelf uitvoeren van een reparatie is in het begin een grote uitdaging. Als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, weet je dan ook niet goed waar je beginnen moet. Gelukkig worden er op het internet diverse handleidingen aangeboden die je uitleggen wat je moet doen. Met name de opkomt van video tutorials maken het zelf repareren van jouw smartphone of tablet een stuk haalbaarder. Het enige wat je dan nog

nodig hebt als beginner, is het juiste gereedschap.

Je kunt bij ons gereedschap zowel los als in een setje bestellen. De losse tools zijn handig als er een bepaald product ontbreekt in je collectie of wanneer je je gereedschapskist wilt uitbreiden. De reparatiesetjes zijn met name voor beginnende reparateurs handig omdat je zo in één keer alles wat je nodig hebt kunt bestellen voor een aangename prijs.

Overweeg dan ook, als je zuinig bent op jouw toestel, in het investeren in gereedschap voor het repareren van jouw model. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en hoef je enkel een nieuw onderdeel ter vervanging te bestellen wanneer er iets stuk gaat.

Phonegigant.nl is 2512 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.2/10

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?