Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Apple Onderdelen

Bij PhoneGigant kun je terecht voor Apple Onderedelen voor iedere Apple smartphone of tablet. Het maakt dus niet uit of je nu jouw iPad Air, iPad Mini, iPhone 5C of iPhone 6 wilt repareren. We hebben het allemaal op voorraad.

Voor welk Apple product zoek je onderdelen en gereedschap?

Of bekijk alle producten in deze categorie

APPLE ONDERDELEN EENVOUDIG BESTELLEN VIA ONZE WEBSHOP

Wanneer jouw Apple iPad of iPhone niet meer werkt, dan is de eerste plek waar je terecht kunt de fabrikant Apple zelf. Als je echter geen garantie meer op je toestel hebt, dan kan het vervangen of repareren van jouw apparaat behoorlijk prijzig worden. Het alternatief, de vervangende Apple Onderdelen zelf aanschaffen en vervangen, wordt dan ook al snel erg aantrekkelijk.

DIVERSE APPLE PRODUCTEN EN ONDERDELEN

Wij verkopen op onze site diverse Apple Onderdelen voor alle Apple modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Of je dus nu een iPad of een iPhone wilt repararen, je vindt in deze categorie alles wat je nodig hebt om dit tot een goed eind te brengen.

Dit betekent ook dat je op deze pagina gereedschap kunt bestellen dat nodig is voor het openmaken en repareren van je iPad of iPhone. Als je niet alle tools tot je beschikking hebt, kun je zaken als een Torx schroevendraaier, een openingstool en meer bestellen door een iPhone reparatiesetje te bestellen.

De Apple Onderdelen die we aanbieden zijn zeer gevarieerd. Je kunt bij ons onder andere terecht voor een nieuw scherm, een nieuw setje knoppen, een nieuwe achterkant en nog veel meer. Ben je dus naar een specifiek onderdeel op zoek, dan zit je hier goed!

Bestel je jouw Apple onderdelen voor 17:00 uur, dan ontvang je deze de volgende dag al thuis.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?