Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Onderdelen en Gereedschap

Onderdelen en Gereedschap

Ook voor Onderdelen en Gereedschap kun je bij PhoneGigant terecht. We hebben een uitgebreid assortiment aan Apple Onderdelen en Samsung Onderdelen opgenomen in ons aanbod.

Onderdelen en Gereedschap voor je smartphone

Een smartphone is een prachtige, doch ingewikkelde uitvinding waarmee vele deuren geopend worden. Vandaag de dag kunnen heel veel mensen dan ook niet meer zonder hun trouwe mobiele telefoon. Het is dan ook een ramp wanneer het toestel het begeeft en het scherm bijvoorbeeld niet meer aan gaat.

In de categorie Onderdelen en Gereedschap vind je alles wat te maken heeft met het repareren van jouw toestel zodat deze weer naar behoren werkt. Je vindt daarom dan ook niet alleen de onderdelen die je wilt vervangen in onze webshop; we bieden ook het gereedschap dat nodig is voor het uitvoeren van een reparatie aan voor relatief goedkope prijzen.

Het vervangen van diverse onderdelen voor Apple en Samsung smartphones is iets dat je ook thuis kunt doen. Wanneer de garantie op jouw toestel verlopen is, is het vele malen goedkoper om een reparatie zelf uit te voeren, dan deze terug naar de fabrikant te sturen.

Op het internet vind je verschillende tutorials die je stap voor stap uitleggen hoe je je mobieltje moet openschroeven en het betreffende onderdeel moet verwijderen zodat je een nieuw exemplaar in het toestel kunt plaatsen. Op deze pagina vind je dus nieuwe onderdelen en gereedschap voor het uitvoeren van deze reparatie.

Apple onderdelen

Stel je iPhone 6 of iPad 3 valt kapot, daar wil je niet lang mee rond blijven lopen. Je wil natuurlijk niet meteen een nieuwe iPhone of iPad kopen terwijl je het zelf ook kan repareren. Daarvoor ben je wel speciaal gereedschap nodig, om je achterkant, batterij, scherm of andere onderdelen te vervangen.

Samsung onderdelen

Samsung is constant bezig met het verbeteren van hun nieuwe smartphone modellen, ze worden steeds dunner en sneller. Dat heeft zijn voor-en nadelen. Iedereen heeft wel eens een moment dat je smartphone op de grond valt. De één heeft meer geluk dan de ander soms valt je scherm net verkeerd en is die met één val kapot. Dat is erg vervelend maar gelukkig 

Phonegigant.nl is 2512 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.2/10

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?