Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone 4S Scherm

iPhone 4S Scherm

Een iPhone 4S Scherm in allerlei kleuren. PhoneGigant heeft een uitgebreide selectie aan beeldschermen voor de iPhone 4S. Welk kleurtje kies jij?
Het beeldscherm blijft één van de meest fragiele iPhone onderdelen.


 • Filter resultaten
 • Toestel
  • iPhone 4S
 • On Sale Filter
  • On Sale
 • Soort
  • Reparatieset
  • Scherm
 • Merk
  • Huismerk
 • Kleur
  • Multicolor
  • Wit
  • Zwart
 • Eigenschappen
  • Glasplaat
  • LCD
  • Touchscreen
 • Prijs
  1. tot € 10,00
  2. meer dan € 10,00
Sorteren
Als jij je iPhone 4S laat vallen op de harde vloer, is de kans groot dat er een barst in het scherm ontstaat. Daarom zijn iPhone 4S hoesjes zo belangrijk voor het beschermen van jouw iPhone 4 Scherm. Daarnaast helpt een iPhone 4S Screen Protector met het voorkomen van krassen.Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. In onze sectie iPhone 4S Onderdelen tref je verschillende onderdelen van het iPhone 4 Scherm aan: de touchscreen, het LCD paneel en het glas zelf. Daarnaast kun je een volledig voorgemonteerd beeldscherm aanschaffen. Laatstgenoemde is iets prijziger maar maakt het uitvoeren van een reparatie een peulenschil.Met de iPhone 4S wist Apple de beeldkwaliteit van haar smartphone flink te verbeteren. Met een beelddiagonaal van 3,5 inch (8,9 cm), een resolutie van 960 bij 640 pixels en de gepatenteerde Retina technologie was het toestel één van de meest prachtige toestellen op de markt. Maar ook vandaag de dag doet het toestel het nog goed.Het vervangen van een screen is niet alleen van toepassing wanneer deze stuk is gegaan. In ons assortiment vind je namelijk beeldbuizen voor de iPhone 4S in alle kleuren van de regenboog. De originele iPhone 4S was enkel in de kleuren zwart en wit beschikbaar. Maar nu kun je eindelijk je toestel opfleuren en voor een nieuw frontje kiezen.iPhone 4S Scherm morgen nog nodig? Plaats dan meteen een bestelling. Alle bestellingen voor 17:00 worden nog dezelfde dag verstuurd.Je hebt je telefoon laten vallen en nu is het scherm kapot. Natuurlijk kun je nu een nieuwe telefoon aanschaffen, maar dit is eigenlijk wel zonde van je geld. Je kunt het kapotte scherm van je iPhone 4s namelijk ook vervangen voor een nieuw scherm. Dit lijkt misschien een moeilijke klus, maar met de juiste handleiding is het helemaal niet zo lastig. Gebruik je de handleiding op deze pagina, dan heb je het scherm van jouw telefoon in ongeveer 30 minuten tijd vervangen. Door je scherm zelf te vervangen, bespaar je veel geld. Het iPhone 4s scherm laten vervangen door een professioneel reparatiebedrijf kost namelijk enkele tientallen euro’s, terwijl je bij het zelf vervangen van het scherm enkel in de nieuwe onderdelen hoeft te investeren. Wil je geld besparen, dan vervang je het scherm dus zelf.

iPhone 4s scherm vervangen: wat heb je nodig?

Voor je jouw iPhone 4s scherm gaat vervangen, haal je eerst de juiste benodigdheden. Ten eerste heb je een vervangend scherm en LCD-panel nodig om het oude scherm van je iPhone 4s te vervangen. Veel mensen kopen in eerste instantie alleen een nieuw scherm, maar dit is niet voldoende. De LCD is namelijk met het scherm verbonden en dit betekent dat als je jouw oude scherm verwijdert, je automatisch ook het oude LCD panel verwijdert. Je kunt het scherm en het panel samen in één pakket kopen, maar er je kunt het ook los kopen. Naast een nieuw scherm en een nieuw LCD panel, heb je ook een pentalobe schroevendraaier, een kruiskop schroevendraaier, een platte schroevendraaier van plastic (om te wrikken) en een zuignap nodig. Je kunt deze benodigdheden allemaal los bestellen, maar er worden ook complete reparatiesets aangeboden waardoor een iPhone 4s scherm vervangen nog gemakkelijker wordt. 

iPhone 4s scherm vervangen: stappenplan

Voor je jouw iPhone 4s scherm gaat vervangen, maak je eerst een back-up van het toestel. Dit doe je met iCloud. Heb je een back-up gemaakt, dan weet je zeker dat je jouw gegevens niet kwijt bent als de reparatie mis gaat. De kans is klein dat dit gebeurt, maar je moet toch altijd het zekere voor het onzekere nemen. Na het maken van een back-up, gebruik je onderstaand stappenplan om de reparatie op de juiste manier uit te voeren. Het is erg belangrijk dat je alle stappen in het stappenplan volgt en dit ook erg nauwkeurig doet, want alleen dan kun je het kapotte scherm van jouw iPhone 4s op de juiste manier vervangen.

Stap 1: verwijder de schroeven van de iPhone 4s

De iPhone 4s zit vast met diverse schroeven, maar slechts twee schroeven van de telefoon zijn aan de buitenkant van het toestel zichtbaar. Het gaat om de zogeheten pentalobe schroeven aan de onderkant van de telefoon. Om jouw telefoon open te maken, verwijder je de twee pentalobe schroeven. Dit doe je met de pentalobe schroevendraaier.

Stap 2: maak het oude scherm los

Om een nieuw scherm te kunnen plaatsen, moet je het oude scherm natuurlijk eerst verwijderen. Hier heb je de zuignap voor nodig. Maak de zuignap vochtig en leg de zuignap op het losgeschroefde scherm. Check of de zuignap goed vast zit en zet vervolgens kracht om het scherm met de zuignap te verwijderen. Schrik niet als je veel kracht moet zetten om dit te doen, want het scherm van de iPhone 4s zit goed vast. Toch kun je dit scherm prima verwijderen met alleen een zuignap en door goed kracht te zetten. Let op: je trekt het scherm niet meteen van je telefoon af. Het scherm zit namelijk nog vast met enkele kabels en connectoren. Je tilt het scherm een beetje op, zodat je voorzichtig in je telefoon kunt kijken. Je kunt hierbij het beste van onder naar boven werken, want aan de onderzijde zitten minder kabels dan aan de bovenzijde. Begin je aan de bovenzijde met het optillen van het scherm, dan kun je de kabels en/of connectoren aan de bovenzijde van de telefoon mogelijk beschadigen.

Stap 3: maak de kabelbeugel los

Heb je het scherm ongeveer 90 graden van de achterkant van de telefoon getild, dan zie je een kabelbeugel. Deze kabelbeugel moet je voorzichtig losmaken van het moederbord, aan de bovenzijde van het apparaat. Rechts van de batterij zie je een metalen paneel met drie schroeven. Deze schroeven verwijder je om de kabelbeugel van het voorpaneel van je telefoon los te maken. Raak het moederbord niet, want je mag het moederbord van je telefoon absoluut niet beschadigen bij het vervangen van je iPhone 4s scherm. Heb je de drie schroeven van het metalen paneel verwijderd, dan gebruik je de plastic platte schroevendraaier om de drie kabels van het voorpaneel te verwijderen. Zijn deze kabels los, dan kun je de voorkant van je telefoon helemaal losmaken. Je wil de kabels overigens absoluut niet beschadigen, want dit zijn de kabels van de front camera, de digitizer en de LCD. Gaan deze kabels kapot, dan werkt je telefoon niet goed meer of zelfs helemaal niet meer.

Stap 4: verwijder de componenten van het bestaande scherm

Voor je jouw oude scherm helemaal loskoppelt van je telefoon, moet je alle componenten van het scherm verwijderen. Dit zijn de speaker, de front camera, de microfoon aan de achterzijde en de home knop. De speaker verwijder je door de twee schroeven los te maken. Leg de schroeven bij elkaar en op een logische plek, zodat je later precies weet dat dit de schroeven van de speaker zijn. Vervolgens ga je aan de slag met de front camera. Om de front camera los te halen uit het display, gebruik je weer het plastic gereedschap. Je moet wat wrikken, maar dan komt de camera vanzelf los. Is de front camera eenmaal verwijderd, dan haal je de microfoon aan de achterkant van je telefoon los door dit onderdeel gewoon uit je telefoon te tillen. Nu ga je verder met de home knop. De home knop kun je alleen verwijderen als je eerst de beugels van de home knop verwijdert. Dit doe je door de twee schroeven van de beugels los te maken. Heb je de beugel verwijderd, dan kun je de home knop met je plastic gereedschap loswrikken en verwijderen uit de display. Stap 5: verwijder het oude scherm Als je alle componenten van het oude scherm hebt verwijderd, kun je het oude scherm van je telefoon af halen. Check eerst goed of het oude scherm inderdaad nergens meer vast zit. Is dit het geval, dan haal je het scherm los en leg je het aan de kant. Je zal het oude scherm niet meer nodig hebben.

Stap 6: het nieuwe scherm plaatsen

Je telefoon ziet er nu misschien wat gehavend uit, maar dit komt omdat je het nieuwe scherm nog moet plaatsen. Het plaatsen van het nieuwe scherm gaat eigenlijk hetzelfde als het verwijderen van het oude scherm, maar dan in tegenovergestelde volgorde. Dit betekent dat je eerst de home knop bevestigt, om vervolgens de front camera, de speaker en de andere componenten aan het nieuwe scherm vast te maken. Dit doe je op dezelfde manier als je de componenten van het oude scherm verwijderd hebt, met dezelfde gereedschappen. Zitten alle componenten aan het nieuwe scherm vast, dan kun je het voorpaneel aan de rest van het apparaat vastmaken. Ook dit doe je op dezelfde manier als voorheen, maar dan net andersom. Werk in ieder geval altijd voorzichtig, want ook nu kun je jouw telefoon nog beschadigen. Door rustig te werken en goed te kijken wat je doet, voorkom je dat je jouw telefoon alsnog beschadigt. Je bent klaar als je de twee schroeven aan de onderzijde van je telefoon weer vastgedraaid hebt, zoals je ze eerder los moest draaien om je telefoon open te kunnen maken.

Klaar? Test je nieuwe scherm

Je hebt je telefoon weer helemaal in elkaar gezet en je iPhone 4s ziet er weer zo goed als nieuw uit. Nu ben je nog niet helemaal klaar, want je moet je nieuwe scherm nog wel even testen. Zet je telefoon aan, controleer alle functies van je telefoon en je weet zeker dat je nieuwe scherm goed werkt. Werkt een bepaalde functie niet goed? Dan is er iets mis gegaan bij het aansluiten van je nieuwe scherm. Zet je telefoon uit, haal je telefoon weer uit elkaar en volg alle stappen opnieuw. Door alle stappen opnieuw te volgen en het scherm opnieuw aan te sluiten, weet je zeker dat je nieuwe scherm hierna wel goed werkt.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?