Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Samsung Scherm

Ook een Samsung Scherm kan kapot gaan. Daarom is het fijn om te weten dat je het beeldscherm van jouw Samsung model nu extra goedkoop kunt vervangen. Dit doe je natuurlijk door een nieuw scherm bij PhoneGigant te bestellen!

Voor welk Samsung product zoek je schermen en screens?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Samsung Scherm

Samsung is op vele gebieden in de branche van mobiele telefonie een voorloper. Ook op het gebied van beeldschermen is Samsung zeer concurrerend. Het is dus zonde als zo'n prachtig Samsung Scherm stuk gaat. Want het maakt niet uit hoe sterk en duurzaam een beeldscherm is; het is nog altijd mogelijk dat er een barst, breuk of putje ontstaat.

Het is natuurlijk erg vervelend als het scherm van jouw Samsung Galaxy smartphone of tablet het begeeft. Het apparaat is namelijk zonder een werkend scherm vrij nutteloos. Je zult dus snel op zoek moeten gaan naar een oplossing; of een nieuw toestel moeten kopen.

Het laatstgenoemde is voor veel mensen geen reële optie. Samsung Galaxy toestellen zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar, maar je bent alsnog minimaal 100 tot 200 euro kwijt voor een beetje smartphone. Het is dus economischer om het Samsung Scherm te vervangen.

Met de Samsung Onderdelen en gereedschap op onze site kun je dit prima zelf. We bieden op onze site zowel een compleet nieuw frontje als losse delen van het scherm, zoals het LCD paneel en het touch screen, aan. Onze prijzen liggen onder het gemiddelde waardoor je met een thuis reparatie stukken goedkoper uit bent.

Als je er dus niet van schrikt om zelf de handjes uit de mouwen te steken, dan is het aanschaffen van een nieuw Samsung Scherm een echte aanrader. Bestel vandaag nog een vervangend scherm of één van

de vervangende onderdelen voor het scherm.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?