Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Powerbank

Powerbank

Wat is een Powerbank en waarom zou jij een van deze iPhone accessoires of Samsung accessoires in huis willen halen? Benieuwd naar het antwoord, lees dan hieronder verder of beter nog, plaats vandaag nog een bestelling voor je eigen exemplaar!

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Powerbank

Een Powerbank is een product dat het leven van de gemiddelde smartphone gebruiker een stuk aangenamer kan maken. Deze accessoire fungeert namelijk als een Samsung Galaxy of iPhone Batterij. Sterker nog, een aantal van de Powerbanks op onze site hebben de capaciteit van 5 batterijen.

Heb je dus een hekel om iedere keer op zoek te moeten gaan naar jouw Samsung Galaxy of iPhone Oplader, dan biedt een Powerbank een uitkomst. Je hebt namelijk enkel een USB kabel nodig om de Powerbank aan je toestel te koppelen en de accu op te laden.

Een Powerbank heeft ook geen stopcontact of andere energiebron nodig. Zolang de Powerbank is opgeladen, kun je deze gebruiken om jouw batterij van stroom te voorzien. Hier komt geen oplader of stopcontact aan te pas. De Powerbank is dan ook uitermate geschikt voor iedereen die hun mobiele telefoon meeneemt op reis en zich geen zorgen wilt maken over hoe je straks je batterij gaat opladen.

We hebben Powerbanks in verschillende maten en sterktes. Je kunt kiezen uit de stijlvolle en compacte Powerbanks maar ook uit grotere Powerbanks met een capaciteit van 15.000 mAh. Hieronder kun je het gehele assortiment bekijken. Klik op de afbeelding om te zien of de Powerbank in kwestie ook compatibel is met jouw telefoon en voeg deze daarna meteen toe aan je winkelmandje!

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?