Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Accessoires

Accessoires

Voor nieuwe accessoires voor jouw mobiele telefoon of tablet zit je bij PhoneGigant goed. Op onze site bieden we dan ook de meest uiteenlopende accessoires aan voor verschillende modellen en merken. Hieronder tref je een overzicht van ons voltallige aanbod.

Telefoonaccessoires

Een telefoon heeft nu eenmaal accessoires nodig om optimaal gebruikt te kunnen worden. Zo zorgen Hoesjes en Cases voor de bescherming van het toestel en Kabels en Laders voor het opladen van de batterij. Als je je gsm dus wilt blijven gebruiken, dan zijn dit een aantal voorbeelden van accessoires die je nodig bent.

Leren telefoonhoesjes

De kwaliteit van lerenhoesjes staat natuurlijk voorop. Deze hoesjes gaan natuurlijk langer mee dan de kunstlederen varianten. Wil jij je smartphone stylish en met kwaliteit beschermen? Dan kun je kiezen voor een leren telefoonhoesje. Maar dat zijn niet de enige soorten hoesjes die wij hebben. Voor een compleet overzicht kun je naar onze hoesjes en cases pagina gaan, waar je jouw toesteltype kunt selecteren.

Tablet met toetsenbord

Breid jouw tablet uit in functionaliteit met een toetsenbord. Werken op een tablet was nog nooit zo makkelijk! Er zijn zelfs cases inclusief een toetsenbord, hiermee bescherm je dus ook jouw tablet. Maar dat is niet de enige accessoire voor tablets in ons assortiment. 

Er zijn ook vele andere handige accessoires, neem bijvoorbeeld screenprotectors. Van screenprotectors hebben wij verschillende varianten, ze zijn van plastic of glas, met anti blue light filter, een privacy filter of voorzien van glitters. Als jouw oplaad kabel beschadigt is of je bent de kabel kwijt, dan kun je bij ons ook een nieuwe uitzoeken. Wij bieden van verschillende merken kabels en laders aan. Ook zijn wij voorzien van de leukste gadgets! Een VR bril te gebruiken met jouw eigen smartphone of een telelens waarmee jij extra duidelijke foto's kunt maken.

Wij hebben accessoires voor de volgende merken Apple, Huawei, HTC, LG, Microsoft, Nokia, Samsung en Sony. 

 

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?