Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone Scherm

iPhone Scherm

Bi iedere iPhone staat het iPhone scherm centraal. Het scherm is het eerste wat opvalt wanneer je je toestel erbij pakt en aanzet. PhoneGigant maakt het repareren van jouw scherm makkelijker én goedkoper!

Sorteren

iPhone Scherm

Het beeldscherm van de iPhone is toch wel één van de belangrijkste en mooiste onderdelen van de iPhone. Met features als de Retina display en de fijngevoeligheid van het touch screen van een iPhone heeft Apple zich van de rest weten te onderscheiden. Daarom is het juist zo vervelend als er een barst in jouw iPhone scherm te voorschijn komt.

Gelukkig is het iPhone Scherm vervangbaar. Dit kun je laten doen in een iCenter of een reparatiewinkel maar het kan ook goedkoper. Bij PhoneGigant kun je namelijk terecht voor nieuwe iPhone onderdelen en het gereedschap dat nodig is voor het vervangen van een iPhone scherm.

Ongeacht welk model iPhone je hebt, kun je bij PhoneGigant terecht voor een nieuw iPhone scherm.

Bovendien kun je kiezen uit het bestellen van losse onderdelen of een compleet scherm dat bestaat uit het glas, het touch screen (de Digitizer) en het LCD paneel. Laatstgenoemde maakt het vervangen van het scherm makkelijker, maar is uiteraard ook wat prijziger dan het vervangen van een los onderdeel.

Als je dus jouw iPhone scherm wilt vervangen en niet een nieuw toestel wilt aanschaffen, dan kun je hier een nieuw beeldscherm aanschaffen. Wij zorgen ervoor dat je morgen al aan de slag kunt!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?