Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Xtorm

Xtorm

Xtorm is een bijzonder merk dat zich met name richt op speciale opladers. Aangezien wij bij PhoneGigant naar een zo'n compleet mogelijk aanbod streven, kun je ook verschillende producten van Xtorm op onze site vinden.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Xtorm

Wat heb je nu aan een smartphone of tablet wanneer de batterij leeg is? Vrij weinig. Daarom is het belangrijk dat je altijd een oplader bij de hand hebt om je toestel op te laden. Dat kan nu heel efficiënt met de opladers en docks van Xtorm.

We hebben verschilende opladers van dit merk in ons aanbod. Een aantal van hen zijn reguliere opladers welke je in het stopcontact kunt steken. We hebben echter ook een aantal andere soorten opladers van Xtorm in onze selectie.

Twee voorbeelden van speciale opladers zijn de solar chargers, welke jouw smartphone opladen met behulp van zonne-energie, en de docks. Met laatstgenoemde kun je meerdere apparaten tegelijk opladen. Bovendien kun je je apparaat netjes recht op in de dock zetten, zodat deze niet los op een tafel ligt.

Daarnaast bieden we ook de zogeheten powerhubs aan. Dit zijn externe batterijen met een zeer hoge capaciteit. Deze kun je van te voren opladen zodat je geen oplader nodig hebt. Heel erg handig om met je mee te nemen als je je oplader niet kunt gebruiken.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?