Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Virtual Reality Bril

Virtual Reality Bril

Tegenwoordig zie je hem overal verschijnen: de virtual reality bril. En dat is ook wel te begrijpen, want je kunt er veel leuke dingen mee doen! Bijvoorbeeld live belangrijke gebeurtenissen mee maken. Kijk op deze pagina voor alle mogelijkheden.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Virtual reality bril

Er kan al heel veel met de 3D techniek. Zo worden er hele meubels uitgeprint en kan je in elke bioscoop wel naar een 3D film. De virtual reality bril is een van de nieuwste 3D techniek uitvindingen en wordt breed gebruikt.

Gamers kunnen hun spel spelen alsof ze er zelf midden in staan en men kan bruiloften van ver af levensecht mee maken. Het enige wat je hier voor nodig hebt, is een virtual reality bril en één van de breed verkrijgbare, speciale apps. Nog even je smartphone in de bril plaatsen en je bent in een hele andere wereld.

PhoneGigant heeft verschillende soorten virtual reality brillen, in verschillende prijsklassen. Zo kun je voor de kartonnen versie gaan of voor een high tech bril met afstandsbediening. Het ligt geheel aan jou.

Wel bieden wij jou gegarandeerd de laagste prijs van Nederland en zorgen we ervoor dat je snel van jouw bestelde producten kunt genieten. Voor 17.00 uur vandaag bestelt, betekend morgen al in huis!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?