Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Toetsenbord

Toetsenbord

Met een toetsenbord uit onze winkel hoeft een iPad of een Samsung Galaxy Tab het niet meer onder te doen voor een laptop. Besteed je tijd op jouw tablet extra nuttig met deze bijzondere accessoires.

Toetsenbord

Eén van de nadelen van een tablet is het ontbreken van een toetsenbord. Hier is jarenlang niets aangedaan met een goede reden. Het was namelijk de bedoeling dat er geen keyboard aanwezig was. Het touch screen fungeerde als toetsenbord. Toch typt een echt keyboard een stuk sneller dan een virtuele.

Het is nu gelukkig mogelijk om een toetsenbord voor jouw tablet aan te schaffen. Deze komen in meerdere vormen. Je hebt de keyboards die je gemakkelijk aan het toestel kunt koppelen en ontkoppelen door deze vast en los te klikken. Een andere populaire optie is de keyboard cover waar het toetsenbord geïntegreerd is met een case of hoesje.

Door een toetsenbord te koppelen aan je tablet kun je serieus werk verrichten, zonder dat je van apparaat hoeft te wisselen. Met de introductie van deze keyboards is een tablet dan ook niet meer puur bedoeld voor amusement. Het is ook mogelijk om de tablet voor je werk te gebruiken.

Je kunt op deze pagina zowel voor een Apple Toetsenbord als een Samsung Toetsenbord terecht. We hebben toetsenborden voor verschillende modellen. Neem hier een kijkje en rond vandaag nog je bestelling af.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?