Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes voor je smartphone, ongeacht of het nu om een Apple, Samsung, HTC, LG, Sony, Nokia, Huawei of Microsoft variant gaat, beschermen je telefoon goed tegen invloeden van buitenaf zoals stof en vocht maar ze zorgen er ook voor dat je smartphone niet zo snel kapot valt.
We hebben een ruim assortiment van smartphonehoesjes en cases. Je treft hieronder beide aan.

Hoesje voor je Smartphone kopen?

Als je op zoek bent naar de mooiste en handigste telefoonhoesjes, hoef je nu niet meer verder te zoeken. Bij PhoneGigant tref je een uitgebreide selectie van beschermhoezen voor jouw smartphone aan. Het maakt niet uit welk model je in jouw bezit hebt; voor ieder model zijn namelijk meerdere, schitterende smartphonehoesjes te koop.

Pimp je telefoon met een telefoonhoesje

Telefoonhoesjes hoeven niet ongemakkelijk of lelijk te zijn. De hoesjes en cases die wij op onze site aanbieden zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Je hebt de reguliere hoesjes, maar we hebben ook bijzondere exemplaren zoals flipcases, bookcases, pouches, covers, bumpers en nog veel meer. Als je wilt zien welke verschillende hoesjes allemaal mogelijk zijn, kun je deze allen hieronder bewonderen.

Telefoonhoesjes besparen je tijd en geld

Voorkomen is beter dan genezen. Telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar vanaf een paar euro en zelfs voor de meest luxueuze hoesjes, voorzien van glitters en andere decoraties, zijn in onze winkel slechts voor een paar tientjes te koop. Dit is een groot verschil met de kosten die gepaard gaan met het repareren van een smartphone. In onze winkel bieden we tevens losse Apple onderdelen, Samsung onderdelen en meer aan. Mocht er een onderdeel van jouw telefoon stuk gaan, dan kun je bij ons de onderdelen en het gereedschap bestellen die je nodig hebt voor het uitvoeren van een reparatie. Als je jezelf echter een hoop moeite wilt besparen en momenteel nog met een onbeschermde mobiele telefoon op pad gaat, dan is het raadzaam om een mooie cover of case te zoeken in onze selectie telefoonhoesjes.

Je kunt jouw telefoonhoesje morgen al in huis hebben. Kies vandaag jouw favoriete hoesje of case uit en plaats een bestelling. We sturen het dezelfde dag nog op!

Phonegigant.nl is 2512 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.2/10

 

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?