Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Tablethoesjes

Tablethoesjes

Een tablethoesje is geen luxe artikel. Of je nu dagelijks gebruikt maakt van je tablet of een minder frequente gebruiker bent; je wilt jouw tablet van een beschermhoes voorzien. Een hoes is te gebruiken als bescherming maar kan ook het gebruik van je tablet makkelijker maken, bijvoorbeeld door een toetsenbord.

Tablethoesjes voor elke merk en type telefoon

Het vinden van een geschikt tablethoesje is gelukkig niet moeilijk. Bij PhoneGigant tref je tablethoesjes voor een groot aantal tablets van verschillende merken. Of je nu op zoek bent naar een iPad hoesje, Samsung Galaxy Tab hoesje of een tablethoesje voor een ander model; je vindt het allemaal in onze winkel. Hierboven vind je ons complete aanbod. Klik op de link van het merk en type telefoon dat jij hebt. Je komt dan direct bij ons volledige aanbod.

Tablethoesjes in alle vormen en maten

Niet alleen hebben we tablethoesjes voor verschillende modellen van diverse merken. Per model kun je kiezen uit hoesjes van verschillende fabrikanten van beschermhoesjes voor mobiele apparaten.We hebben producten van topmerken als Griffin, Mobilize, Muvit, Xccess, Otterbox, Puro en meer. Daarnaast bieden we ook hoesjes van het huismerk aan, indien deze beschikbaar zijn. Het vinden van een tablethoesje dat binnen jouw budget past is bij PhoneGigant zeker mogelijk.

Waarom heb je een tablethoesje nodig?

Net als een mobiele telefoon is een tablet niet onverwoestbaar. Wanneer je je tablet laat vallen of tegen een hard oppervlak aanstoot, ontstaat er schade. Dit is echter niet het geval als je tablet voorzien is van een cover of een case.Heb je nog geen tablethoesje voor jouw tablet? Bestel vandaag nog een prachtige hoes uit onze selectie. We sturen de bestelling nog dezelfde dag op. Bestel je bij ons boven de 10 euro? Dan sturen we je producten ook nog eens gratis naar je toe! Ook daarom bestel je natuurlijk bij Phonegigant.nl

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?