Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Tablethoesjes Apple

Tablethoesjes voor Apple tablets, in verschillende maten en soorten. Voor ieder iPad model is er een geschikte hoes te vinden, bijvoorbeeld ter bescherming van jouw tablet. Is het eigenlijk al te laat en heb je al schade? Je kunt zelf onderdelen vervangen! Vind het geschikte onderdeel op onze iPad onderdelen pagina. Vergeet dan ook niet een kijkje te nemen bij de handige reparatie tools!

Voor welk Apple product zoek je tablethoesjes?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Tablethoesjes Apple

Een nieuwe iPad kan een hele investering zijn en daarom wil je je tablet zo goed mogelijk beschermen maar ook optimaal gebruiken. Daarom hebben wij verschillende hoezen in ons assortiment, hoezen met variatie in kleuren en patronen. Maar ook hoezen die het werken op je iPad nog aangenamer maken zoals een ingebouwde toetsenbord of draaifunctie.

De eerste iPad

De eerste iPad werd in 2010 geïntroduceerd door Steve Jobs. De iPad als tussen categorie van de iPhone en Macbook. De iPad is anno 2016 niet meer weg te denken uit onze samenleving. Handig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen bij de meeste compacte afmetingen, deze kunnen verschillen van 7.9 inch tot 12.9 inch.

iPad modellen

Apple heeft ondertussen al vele verschillende iPad modellen uitgebracht: iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Pro 9.7 inch en de iPad Pro 12.9 inch. En dit zal vast het niet het laatste model zijn.
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?