Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Speakers

Speakers

Komt er naar jouw smaak te weinig geluid uit de speakers van jouw telefoon? Vergroot het volume met de externe speakers bij PhoneGigant. We bieden voor zowel Apple als Samsung modellen verschillende varianten aan.

Speakers

Soms heb je net even wat meer volume nodig. De interne speakers van een mobiele telefoon zijn meestal niet sterk genoeg om een hele zaal te vullen met geluid. Wat als je dus iets op je mobieltje aan de hele klas wilt delen? Met de externe speakers op onze site is het mogelijk.

Je weet nooit wanneer je meer volume nodig hebt. Misschien wil je samen een film kijken of is er het idee om spontaan een feestje te geven. Met jouw smartphone is het allemaal mogelijk, maar dan moet wel het geluid hard genoeg zijn. De speakers op deze pagina verhogen het volume waardoor het enige wat je hoeft te doen het koppelen van deze audio accessoires is.

De speakers die wij verkopen zijn zowel geschikt voor thuis als onderweg. Veel van de accessoires beschikken over Bluetooth ondersteuning waardoor je dus niet met kabels aan de slag hoeft. Hierdoor kun je deze producten samen met je telefoon in je tas stoppen om overal direct te kunnen genieten van top kwaliteit audio.

We hebben zowel Samsung als Apple speakers in de aanbieding. Je vindt het hier allemaal. Plaats vandaag nog een bestelling zodat we jouw producten zo snel mogelijk kunnen leveren.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?