Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Sony Onderdelen

Sony onderdelen voor smartphones en tablets. Ook de liefhebbers van dit Japanse merk zitten bij PhoneGigant goed. Ons assortiment bevat Sony onderdelen voor verschillende populaire modellen.

Sorteren

Sony onderdelen

Sony is een merk dat iedereen bekend in de oren klinkt. Wellicht ben je opgegroeid met een My First Sony walkman. Misschien heb je een LCD televisie van Sony. En, als je onze Sony onderdelen pagina bezoekt, ben je waarschijnlijk een gebruiker van een Sony smartphone of tablet. Met de Xperia toestellen streeft Sony ernaar om een plekje te veroveren op de smartphone markt. Dit is een lastige opgave aangezien de concurrentie in het Android segment sterk is. De Xperia smartphones weten zich echter prima staande te houden in al het telefoon geweld.

Wanneer komen nieuwe Sony onderdelen van pas?

Geen enkele smartphone of tablet heeft het eeuwige leven. Soms gaat een geliefd toestel zelfs sneller heen dan noodzakelijk. In plaats van een begraafplaats inrichten voor je oude Xperia en een nieuw mobieltje aanschaffen, kun je deze ook repareren door vervangende Sony onderdelen in het apparaat te plaatsen. Sony onderdelen die het vaakst aan vervanging toe zijn, zijn het Sony scherm en de batterij. Het beeldscherm heeft de neiging om barsten te vertonen wanneer je deze laat vallen. De accu zal na iedere oplaadbeurt een deel van haar capaciteit verliezen en zal dus geleidelijk aan minder krachtig worden.

Een reparatie uitvoeren met Sony onderdelen

Wanneer jouw Sony toestel niet meer naar behoren werkt, is het een optie om deze naar een reparatiewinkel te brengen. De kans bestaat echter dat je je telefoon een poosje kwijt bent en een peperdure rekening in de bus krijgt. Je kunt met de Sony onderdelen in onze winkel echter ook zelf je toestel repareren. Niet alleen bespaar je op deze manier veel geld; omdat we jouw bestelling binnen een werkdag leveren, is jouw Sony apparaat binnen no time gerepareerd.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?