Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Selfie Stick

Selfie Stick

Nooit meer moeite hoeven door voor het schieten van een selfie - het kan met onze Selfie Stick. Het ziet er misschien op het eerste gezicht vreemd uit, maar als jij graag kiekjes van jezelf schiet, dan mag deze gadget niet ontbreken in jouw collectie van iPhone Accessoires.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Selfie Stick bestellen om de leukste selfies te maken

De "selfie" is inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We gebruiken het internet steeds vaker als virtueel dagboek. En wat is een dagboek zonder plaatjes? De selfie is dus een kiekje van jezelf en is een prima manier om aan te geven hoe je je voelt of wat je op dat moment mee maakt.

Selfies maken wordt eenvoudig met de selfie stick van Phonegigant

Het schieten van een selfie is echter een hele kunst. Je hebt echter wellicht niet de tijd om een uur te besteden aan het schieten van de perfecte selfie. Onze Selfie Stick biedt dan de uitkomst. Met de Selfie Stick wordt het schieten van een selfie een stuk makkelijker. Je hoeft niet langer meer je toestel in een telefoon houder te plaatsen van je favoriete merk en de timer in te stellen om een foto te schieten.

Vanaf morgen maak je al de mooiste selfies van jezelf

Als je dus graag selfies maakt, dan mag de Selfie Stick dus niet ontbreken in jouw assortiment telefoon Gadgets van je favoriete merk. Je kunt er nu vandaag één bestellen bij PhoneGigant. We hebben ze in verschillende kleuren. Neem maar een kijkje hierboven. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk de leukste kiekjes maken van jezelf. Je weet namelijk maar nooit wanneer je een bijzonder gebeurtenis meemaakt. Wij van Phonegigant.nl snappen dit en gaan daarom direct voor je aan de slag. Bestel je jouw favoriete selfie stick voor 17:00 uur, dan kun je morgen al leuke kiekjes maken. Wacht dus niet langer, want voor je het weet is het ideale fotomoment daar!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?