Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Selfie Stick

Selfie Stick

Nooit meer moeite hoeven door voor het schieten van een selfie - het kan met onze Selfie Stick. Het ziet er misschien op het eerste gezicht vreemd uit, maar als jij graag kiekjes van jezelf schiet, dan mag deze gadget niet ontbreken in jouw collectie van iPhone Accessoires.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Selfie Stick

De "selfie" is inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We gebruiken het internet steeds vaker als virtueel dagboek. En wat is een dagboek zonder plaatjes? De selfie is dus een kiekje van jezelf en is een prima manier om aan te geven hoe je je voelt of wat je op dat moment mee maakt.

Het schieten van een selfie is echter een hele kunst. Je hebt echter wellicht niet de tijd om een uur te besteden aan het schieten van de perfecte selfie. Onze Selfie Stick biedt dan de uitkomst. Met de Selfie Stick wordt het schieten van een selfie een stuk makkelijker. Je hoeft niet langer meer je toestel in een iPhone 4 Houder te plaatsen en de timer in te stellen om een foto te schieten.

Als je dus graag selfies maakt, dan mag de Selfie Stick dus niet ontbreken in jouw assortiment iPhone 4 Gadgets. Je kunt er nu vandaag één bestellen bij PhoneGigant. We hebben ze in verschillende kleuren. Neem maar een kijkje hieronder.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?