Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Screenprotectors

Om ervoor te zorgen dat het beeldscherm van uw smartphone of tablet mooi blijven, zijn Screenprotectors uitgevonden. Deze beschermfolie's zijn de ideale manier om te verzekeren dat jouw scherm intact blijft. Bestel vandaag een exemplaar bij PhoneGigant.

Screenprotectors

Het scherm van je mobiele telefoon is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Nu er steeds minder knoppen op een mobieltje zitten en de overstap naar een touch screen is gemaakt, betekent dit ook dat het scherm kwetsbaar is geworden. Daarom is het aan te raden om, en het maakt niet uit of het nu om een Apple Scherm of Samsung Scherm gaat, te investeren in een screenprotector.

Screen protectors beschermen het scherm tegen verschillende vormen van schade. Door een dergelijk folie over het scherm heen te plaatsen, voorkom je onder andere het ontstaan van krassen, putjes en vingervlekken op het scherm. Zo blijft het beeldscherm van jouw toestel er prachtig uit zien, zonder oneffenheden die het zicht verpesten.

Een ander voordeel van een screenprotector is dat het voorkomt dat er vuil achter het glas terecht komt. Dit is een veel voorkomend probleem bij mobiele telefoons zonder een screenprotector en dit kan er toe leiden dat het touch screen minder snel reageert.

Neem dus een kijkje naar ons assortiment Screen protectors. We hebben voor ieder model, zowel smartphone als tablet, één of meerdere van deze beschermfolies te koop. Neem hieronder een kijkje en zoek jouw exemplaar uit.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?