Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Samsung Toetsenbord

Een Samsung Toetsenbord is een handige toevoeging voor jouw Samsung tablet of smartphone en maakt het mogelijk om het touch screen te laten voor wat het is. Mis je je PC of je oude BlackBerry? Bestel dan bij PhoneGigant een van deze bijzondere doch praktische Samsung Accessoires

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Samsung Toetsenbord

Nu het vrijwel iedereen gelukt is om gewend te raken aan het gebruik van een touch screen, de manier waarop tablets en smartphones worden bediend, kan het enigszins vreemd aanvoelen om terug te stappen naar een Samsung Toetsenbord. Sommige dingen gaan echter nog steeds sneller met een fysiek toetsenbord en als jij vaak in situaties belandt waar je zou willen dat je een echt toetsenbord had, dan zijn de producten op deze pagina precies wat jij nodig hebt.

Een Samsung Toetsenbord maakt het mogelijk om jouw Samsung toestel te transformeren naar een volwaardige thuiscomputer. De Samsung Galaxy Tab producten zijn krachtig genoeg om zich te kunnen meten aan simpele laptops. De grootste verschillen zijn dan ook het ontbreken van een keyboard en het besturingssysteem (er zijn immers niet veel laptops die op Android draaien). Wanneer je dus serieus werk wilt verrichten, dan is het wel zo handig als je gebruik kunt maken van echte toetsen die je kunt indrukken aangezien het verwerken van teksten op een virtueel toetsenbord niet zo snel gaat.

De Samsung Toetsenbord is verkrijgbaar in verschillende variaties. De meest populaire variant is de Keyboard Cover. Dit is een Samsung Cover waarin een toetsenbord is verwerkt. Je plaatst jouw tablet of telefoon in de cover en door middel van een Bluetooth verbinding wordt deze met het toetsenbord gekoppeld. Bovendien is het apparaat tegelijkertijd beschermd tegen schade en slijtage aangezien het in een cover zit.

Lijkt een Samsung Toetsenbord jou ook wel wat en zou je er graag een willen hebben? Op deze pagina kun je een dergelijk toetsenbord voor jouw model bestellen. Voeg er vandaag nog een toe aan je mandje en reken deze af. Je zult jouw toetsenbord zo snel mogelijk in huis krijgen.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?