Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Samsung Screenprotectors

Op onze site bieden we verschillende Samsung Accessoires aan, waaronder dus Samsung Screenprotectors, voor een brede selectie van Samsung modellen. Als je dus jouw toestel van extra bescherming wilt voorzien, lees dan hier verder.

Voor welk Samsung product zoek je screenprotectors?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Samsung Screenprotectors

Het beeldscherm is één van de belangrijkste Samsung Onderdelen van een Samsung smartphone of tablet. We raden daarom aan om voorzichtig om te gaan met het beeldscherm van jouw toestel. Eén van de manieren om schade aan het scherm te voorkomen, zijn de Samsung Screenprotectors die wij op deze pagina aanbieden.

Samsung Screenprotectors beveiligen het beeldscherm van jouw mobieltje tijdens het gebruik. Andere oplossingen, zoals diverse Samsung Hoesjes en Cases met een flap aan de voorkant, zorgen enkel voor bescherming wanneer het beeldscherm niet in gebruik is. Dus ook als je al een beschermhoes in je bezit hebt, is het de moeite waard om in een screenprotector te investeren.

De Samsung Screenprotectors in het onderstaande assortiment voorkomen onder andere het ontstaan van scheuren, deuken en sterretjes in het scherm. Daarnaast hoef je je met een dergelijke beschermfolie ook geen zorgen meer te maken over het aanraken van het scherm met vette vingers. Tot slot voorkomen onze Screenprotectors dat er een ophoping van stof achter het glas ontstaat.

We hebben verschillende Samsung Screenprotectors in ons assortiment. Je kunt dan in het overzicht hieronder een screenprotector voor jouw model vinden. Daarnaast bieden we voor veel modellen verschillende varianten aan.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?