Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Samsung Oordopjes

Samsung Oordopjes in verschillende kleuren en maten. Bij PhoneGigant hebben we een uitgebreid assortiment van deze Samsung Audio Accessoires. Muziek luisteren op jouw smartphone of tablet was nooit eerder zo fijn!

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Samsung Oordopjes

Samsung Accessoires zoals Samsung Oordopjes zijn in het dagelijks leven vrijwel noodzakelijk. Niet voor niets krijg je bij een nieuwe telefoon vaak standaard een setje oordopjes meegeleverd. Deze oordopjes zijn echter niet het eeuwige leven beschoren. Daarnaast kan het zijn dat je op zoek bent naar een setje oordopjes met meer mogelijkheden of betere geluidskwaliteit.

De Samsung Oordopjes in het assortiment op deze pagina voldoen aan beide specificaties. Niet alleen zitten deze oordopjes comfortabel in de oren; ook de audio kwaliteit is fenomenaal. Neem dan ook voor ieder setje de eigenschappen door. Dit kun je doen door op de afbeelding te klikken. Sommige van onze oordopjes hebben namelijk een extra zware bas of kunnen goed overweg met hoge tonen.

Een Samsung Headset en Samsung Oordopjes zijn ook praktisch als je je Samsung smartphone mee wilt nemen in de auto. In combinatie met een Samsung Autohouder kun je dan namelijk je eigen carkit samenstellen.

We bieden Samsung oordopjes van onder andere Xqisit, iFrogz en Samsung zelf aan. Bepaal dus nu welke van deze accessoires het best bij je past en je het meest aanspreekt en plaats daarna meteen een bestelling!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?