Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Samsung Galaxy S8 Backcover

Samsung Galaxy S8 Backcover

Je hebt je telefoon laten vallen en nu zit er een barst in de achterzijde van het toestel. Je kunt je telefoon gewoon blijven gebruiken, maar de barst ziet er natuurlijk niet zo mooi uit. Wil je dat jouw Samsung Galaxy S8 er weer netjes uit ziet? Dan koop je een nieuwe Samsung Galaxy S8 backcover. Phonegigant.nl verkoopt niet alleen een nieuwe achterkant voor jouw Samsung Galaxy S8, maar ook de materialen die je nodig hebt om jouw huidige achterkant te vervangen.

Sorteren

Een nieuwe Samsung Galaxy S8 backcover

Phonegigant.nl verkoopt vele verschillende onderdelen voor de Samsung Galaxy S8. In ons assortiment vind je ook een hoogwaardige Samsung Galaxy S8 achterkant en de materialen die je nodig hebt om een nieuwe achterkant te plaatsen. Deze producten worden stuk voor stuk op deze pagina getoond.

Zelf jouw Samsung Galaxy S8 backcover vervangen

Het zelf vervangen van jouw kapotte Samsung Galaxy S8 achterkant lijkt lastig, maar dit is helemaal niet zo moeilijk. Bestel je de juiste onderdelen en materialen bij Phonegigant.nl, dan heb je alleen een handleiding nodig waarin je stap voor stap kunt lezen hoe je jouw kapotte achterkant moet vervangen. Zelfs als je niet zo technisch bent, is het gewoon mogelijk jouw Samsung Galaxy S8 backcover te vervangen.

Je Galaxy S8 backcover voor 17:00 uur besteld, is morgen in huis

Bestel je jouw Samsung Galaxy S8 onderdelen voor 17:00 uur op een werkdag, dan heb je jouw aankopen de volgende dag al in huis. Zo hoef je nooit lang te wachten voor je kunt starten met jouw reparatie, maar heb je al op korte termijn een telefoon met een gloednieuwe achterkant. Daar komt nog bij dat Phonegigant.nl geen verzendkosten rekent als je voor 10 euro of meer bestelt. Bestel je meerdere onderdelen en materialen in onze online shop, dan hoef je geen verzendkosten te betalen voor onze snelle levering.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?