Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Samsung Galaxy S6 Scherm

Samsung Galaxy S6 Scherm

Wanneer er een barst in het Samsung Galaxy S6 Scherm ontstaat, ben je zeker niet blij. Samsung Galaxy S6 Hoesjes en Cases helpen met het beschermen van jouw smartphone tegen ongevallen. Mocht er echter toch schade ontstaan, dan kun je bij ons jouw beeldscherm vervangen.

Sorteren

Samsung Galaxy S6 Scherm kopen?

Het repareren van een Samsung Galaxy S6 Scherm kun je ook thuis doen. Houd er echter wel rekening mee dat je de juiste gereedschap nodig hebt. Analyseer daarnaast ook de schade. Wat is er precies stuk gegaan? Zit er een barst in het glas, werkt het touch screen niet meer of is er helemaal geen beeld meer zichtbaar?

In het eerste geval kan het zijn dat enkel het glas gebroken is en het onderliggende touch screen en LCD paneel nog prima functioneren. Het is dan zonde om het volledige Samsung Galaxy S6 Scherm te vervangen. Dit wordt overigens ook erg prijzig. Met behulp van een UV lamp en de UV-lijm is het mogelijk om het glas voorzichtig te scheiden van de rest en te vervangen met een niuw exemplaar.

Je kunt echter ook de andere delen van het Samsung Galaxy S6 Scherm vervangen. Op deze pagina vindt je alle accessoires die je nodig hebt voor het uitvoeren van de Samsung Galaxy S6 Reparatie. Als je nog geen gereedschap in huis hebt, dan kun je, voor het vervangen van Samsung Galaxy S6 Onderdelen, ook een compleet reparatiesetje aanschaffen. We hebben diverse reparatiesetjes van verschillende groottes in ons assortiment.

Kortom, als je dus van plan bent om jouw Samsung Galaxy S6 Scherm te verwisselen voor een nieuw exemplaar, neem dan hier een kijkje en bestel bij PhoneGigant alles wat je voor deze reparatie nodig hebt.

Phonegigant.nl is 2512 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.2/10

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?