Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Samsung Galaxy S6 Edge Screen Protector

Samsung Galaxy S6 Edge Screen Protector

De Samsung Galaxy S6 Edge Screen Protector is ontworpen om het unieke Samsung Galaxy S6 Edge Scherm te voorzien van extra bescherming. Bij PhoneGigant bieden we diverse screen protectors aan voor een schappelijke prijs.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Samsung Galaxy S6 Edge Screen Protector

Het scherm van de Galaxy S6 is niet zomaar een scherm. Aan weerskanten loopt het beeldscherm schuin af waardoor er een balk ontstaat. Op deze balk kun je notificaties of snelkoppelingen weergeven. Een dergelijk revolutionair scherm betekent ook een nieuwe uitdaging voor fabrikanten die een Samsung Galaxy S6 Edge Screen Protector en Samsung Galaxy S6 Edge Hoesjes en Cases willen ontwerpen.

Net als andere screen protectors is het doel van de Samsung Galaxy S6 Edge Screen Protector het beschermen van het beeldscherm van de telefoon. Zonder een beschermfolie ontstaan er al snel krassen en andere oneffenheden in het scherm. Dat is natuurlijk eeuwig zonde, zeker bij een prachtig scherm van de Galaxy S6 Edge

De Samsung Galaxy S6 Edge Screen Protector kun je zelf op het scherm "plakken". Wanneer je een beschermfilter aanschaft, ontvangt je namelijk ook meteen een installatie setje inclusief instructies. We

raden aan om er even rustig voor te zitten want het is wel een karweitje dat secuur moet gebeuren.

Tot slot is niet iedere Samung Galaxy S6 Edge Screen Protector precies hetzelfde. Er zijn verschillende variaties zoals transparant, glossy en mat te koop. Ieder van deze filters hebben zo weer hun eigen voordelen. Transparant is overigens de standaard. Met een dergelijke filter blijft het beeld ongewijzigd. Bedenk dus welke van de screen protectors het best past bij de manier waarop je je telefoon gebruikt en maak je binnenkort niet meer zorgen over krassen.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?