Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Hoesje

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Hoesje

Koop nu een Samsung Galaxy S6 Edge Plus Hoesje uit ons assortiment en voorkom dat jouw toestel een flinke deuk of barst oploopt. Het repareren van een smartphone is niet fijn. Kies daarom voor een schitterende hoes.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Hoesjes

De aankondiging van de zesde generatie van de Samsung Galaxy was een memorabel moment. De Zuid-Koreaanse fabrikant koos ervoor om de plastic behuizing van het toestel te vervangen door een aluminium omhulsel - een feature waar veel fans van de Galaxy reeks om vroegen. Een aluminium frame betekent echter niet dat een Samsung Galaxy S6 Edge Plus Hoesje minder noodzakelijk zijn. Net als andere modellen is de Samsung Galaxy S6 Edge Plus nog steeds vatbaar voor de gebruikelijke vormen van schade. Laat jij je toestel op de grond vallen, stoot je deze hard tegen een muur aan of schraap je het langs een scherp object? De kans is groot dat het toestel zonder een Samsung Galaxy S6 Edge Plus Hoesje het er niet zonder kleerscheuren vanaf brengt.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Hoes hoeft niet saai te zijn

Een veel genoemde reden voor het niet aanschaffen van een Samsung Galaxy S6 Hoesje - dit is overigens niet een goed idee - is dat hoesjes en cases saai en ongeïnspireerd zijn. Het is beter om een mooie smartphone te hebben waarmee je kunt pronken, dan de telefoon te verstoppen in een grauwe pouch. Vandaag de dag zijn Samsung Galaxy hoesjes en cases echter heel modern en artistiek. In onze selectie tref je dan ook Samsung Galaxy S6 Edge Plus Hoesjes in de meest uiteenlopende kleuren combinaties aan. Voor iedere smaak zit er wat bij. Bovendien zijn er verschillende Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes en cases verkrijgbaar. Het gebruikelijke Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesje wordt vergezeld door interessante alternatieven als de flip case, wallet case en pouch.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Hoesjes van topmerken

Bij PhoneGigant kun je terecht voor Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes van hoge kwaliteit. Je hoeft niet voortdurend van beschermhoes te wisselen. Dit komt omdat wij Samsung Galaxy accessoires van gerenommeerde fabrikanten als Xccess, Mobiparts, Mobilize en meer. Neem gerust een kijkje in ons assortiment hieronder. We bieden de laagste prijzen van Nederland en leveren binnen één werkdag.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?