Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Samsung Galaxy S6 Achterkant en Backcover

Samsung Galaxy S6 Achterkant en Backcover

Hieronder vind je ons complete aanbod Samsung Galaxy S6 Achterkanten en Backcovers

Sorteren

Is jouw Samsung Galaxy S6 Achterkant aan vervanging toe?

De Samsung Galaxy S6 Achterkant en Backcover vervangen is een reële mogelijkheid wanneer deze door langdurig gebruik of het verkeerd terecht komen bij een val er niet meer mooi uitziet. De metalen bumpers van het toestel zorgen ervoor dat deze extra goed beschermd is, maar de smartphone is niet onverwoestbaar.

Bestel niet alleen een Samsung Galaxy S6 Achterkant, maar ook de juiste tools

Voor het vervangen van de Samsung Galaxy S6 Achterkant en Backcover heb je de juiste tools nodig. Je kunt naast de behuizing zelf ook al het gereedschap dat je nodig hebt voor deze Samsung reparatie vinden. Bestel deze dan ook tegelijk met de achterkant zelf zodat je de volgende werkdag meteen alles in huis hebt.

Mocht je niet weten waar je moet beginnen met het verwisselen van de Samsung Galaxy S6 Achterkant en Backcover dan raden we je aan om op zoek te gaan naar een tutorial. Daarvan zijn er genoeg op het internet te vinden, zowel in tekst als videovorm. Natuurlijk bieden wij zelf ook instructie video’s aan. Bekijk hiervoor ons Youtube kanaal. Wil je liever weten hoe je jouw Samsung Galaxy S6 Achterkant moet vervangen via een handleiding? Wij hebben diverse handleidingen op onze website staan. Zo wordt het vervangen van jouw Samsung Galaxy S6 Achterkant een fluitje van een cent.

Voorkom schade met onze mooie hoesjes!

Om te voorkomen dat je op den duur je Samsung Galaxy S6 Achterkant en Backcover moet vervangen met de producten in onze webshop, raden we je aan om een kijkje te nemen naar onze Samsung Galaxy S6 Hoesjes en Cases. Deze accessoires voorkomen schade aan je toestel. Wacht dus niet te lang met het bestellen van een hoesje! Bestel er gewoon een bij, zodat straks niet nogmaals je back cover kapot is.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?