Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Samsung Galaxy S3 Mini Batterij

Samsung Galaxy S3 Mini Batterij

Raakt jouw Samsung Galaxy S3 Mini Batterij ook zo snel leeg? PhoneGigant heeft de oplossing. Vervang jouw oude accu nu met een exemplaar van onze webshop en geniet van urenlang belplezier.

Sorteren

Samsung Galaxy S3 Mini Batterij

De batterij is een fundamenteel onderdeel van de mobiele telefoon. Een lege accu betekent geen stroom en dat betekent op zijn beurt dat het toestel simpelweg niet aan gaat. De oude Nokia en Ericsson mobieltjes van vroeger gingen helaas veel langer mee dan de huidige smartphones. De Samsung Galaxy S3 Mini Batterij is hier helaas geen uitzondering op.

Toch is het niet de bedoeling dat de Galaxy S3 Mini Batterij het minder dan een dag uithoudt. Mocht het dus zo zijn dat je je toestel iedere dag meerdere malen in het stopcontact met steken, dan is er iets mis. Op dat moment kun je dan ook het beste de accu verwisselen met een nieuw exemplaar. 

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. De Samsung Galaxy S3 Mini Batterij is één van de meest voordelige Samsung Onderdelen in het assortiment. Bovendien is dit onderdeel erg eenvoudig te vervangen. Naast mogelijk een plastic opening tool of schroevendraaier voor het openen van de Galaxy S3 Achterkant heb je verder geen andere Galaxy S3 Accessoires of Onderdelen nodig.

Bestel dus vandaag nog een nieuwe Galaxy S3 Mini Batterij. Ook al werkt de oude nog goed, het is altijd handig om een accu extra bij de hand te hebben.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?