Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Samsung Galaxy S3 Bookcase en Flipcase

Samsung Galaxy S3 Bookcase en Flipcase

Waarom een Galaxy S3 Bookcase of Flipcase en geen normale Galaxy S3 Case? Hieronder leggen we je haarfijn uit waarom dit bijzondere Galaxy S3 Hoesje één van de meest spectaculaire Galaxy S3 Accessoires uit ons assortiment is.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Galaxy S3 Bookcase en Flipcase

De Galaxy S3 Bookcase of Flipcase is één van de meest unieke Galaxy S3 Hoesjes uit onze voorraad. Het ontwerp van deze hoesjes is gebaseerd op een standaard Galaxy S3 Case. Je plaatst jouw mobiele telefoon dan ook op dezelfde manier in de case. Daarentegen bevat een bookcase en flipcase een flap die door middel van een magnetische sluiting boven op het Galaxy S3 Scherm geplaatst kan worden.

De Galaxy S3 Bookcases en Flipcases hebben vanwege speciale ontwerpen een aantal belangrijke voordelen. Allereerst wordt het touch screen in combinatie met een Galaxy S3 Screenprotector optimaal beschermd. Ten tweede kun je van het extra scherm de tijd aflezen en zien of er belangrijke berichten zijn binnengekomen. Is er niets aan de hand, dan hoef je de flap niet los te klikken.

Niet alleen de extra mogelijkheden maken de Galaxy S3 Bookcase of Flipcase een uitstekende keus. Deze hoesjes zien er namelijk ook nog eens prachtig uit. Scroll naar beneden om de case beter te bekijken, of, nog beter, bestel er zelf één en ervaar zelf het voordeel van deze handige beschermhoes.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?