Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Samsung Bookcase en Flipcase

Een Samsung Bookcase en Flipcase is meer dan alleen een Samsung Case. Deze super praktische Samsung Hoesjes en Cases zijn overal ter wereld erg geliefd. Daarom bieden wij bij PhoneGigant een groot aantal van dit soort hoesjes.

Voor welk Samsung product zoekje bookcase en flipcase?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Samsung Bookcase en Flipcase

Het concept van de Samsung Bookcase en Flipcase bestaat al sinds de opkomst van de normale mobiele telefoons. Het idee is dan ook geleend van de vroegere Flip phones, een model waar Samsung destijds groot mee is geworden. De komst van de Flipcase werd dan ook door iedereen verwelkomd en dat is niet wonderbaarlijk.

Een Samsung Bookcase of Flipcase wordt gekenmerkt door de flap welke over het Samsung Scherm heen gaat en welke deze dan ook beschermd. Deze flap kan eenvoudig worden vast geklikt en losgemaakt met behulp van een magnetisch systeem, klittenband of een ander bevestigingssysteem. Een Bookcase komt vaak met een aantal zijvakjes waar je bankpassen en andere belangrijke passen kunt opbergen.

Een Samsung Bookcase of Flipcase wordt door verschillende fabrikanten gemaakt. Dit maakt het voor ons makkelijk om een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan te bieden. We hebben Bookcases en Flipcases van namen als Muvit, Mobiparts, Puro, Krusell, Adidas, Xqisit, Case Mate en Xccess. Al deze merken hebben zo weer hun eigen visie op een Bookcase of Flipcase waardoor er ook veel verschillende uitvoeringen van deze hoes te vinden zijn.

Neem dus gerust de tijd om onze catalogus door te nemen en jouw favoriete Samsung Bookcase of Flipcase te vinden. Deze kun je daarna meteen bestellen. We sturen de hoes dezelfde dag nog op!

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?