Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Samsung Batterij en Accu

Valt het je op dat de batterij van jouw Samsung smartphone of tablet steeds minder lang mee gaat? Overweeg dan het kopen van een nieuwe, vervangende batterij. In ons assortiment Samsung Accessoires kun je ook terecht voor een Samsung Batterij en Accu.

Voor welk Samsung product zoek je batterijen en accu's?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Samsung Batterij en Accu

De smartphones en tablets van Samsung worden steeds krachtiger en de prestaties nemen dan ook ieder jaar toe. En ook al krijgt ook de batterij elk jaar een update, de levensduur van de accu blijft steevast hetzelfde. De capaciteit van de batterij neemt toe, maar de toestellen verbruiken ook meer stroom.

Gemiddeld gaat een batterij van Samsung toestellen een dag mee. Als je intensief gebruik maakt van jouw toestel, dan is het zelfs gebruikelijk dat je deze aan het einde van de dag opnieuw moet opladen. Mocht het echter voorkomen dat je batterij meerdere malen per dag een oplaadbeurt nodig heeft, dan is het een goed idee om de batterij van je toestel te vervangen.

Het vervangen van de batterij van een Samsung toestel is zeer eenvoudig. In tegenstelling tot smartphones van andere merken, zul je bij een Samsung apparaat enkel de achterkant hoeven te

verwijderen. Dit kun je gemakkelijk doen door deze los te klikken. Je kunt daarna de oude batterij uit het compartiment halen en deze vervangen door een nieuwe batterij uit onze winkel. Je hebt dus geen technische kennis nodig om deze reparatie tot een goed einde te volbrengen.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een nieuwe Samsung batterij voor jouw model. Je hebt geen extra Samsung onderdelen nodig; enkel een vervangende batterij of accu. Ga hieronder op zoek naar een batterij dat compatibel is met jouw model en plaats een bestelling.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?