Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Samsung Achterkant en Backcover

Ook de iPad Achterkant en Backcover kan er na een poos minder mooi uitzien. PhoneGigant maakt het daarom dan ook mogelijk om deze voor een kleine prijs te vervangen met een nieuwe achterkant zodat je nog jaren plezier hebt van jouw iPad.

Voor welk Samsung product zoekje achterkanten en backcovers?

Of bekijk alle producten in deze categorie

iPad Achterkant en Backcover

Ook al gebruik je voornamelijk het iPad Scherm, de iPad Achterkant en Backcover zijn niet immuun voor schade. Het laten vallen, stoten of slepen van je tablet kan ervoor zorgen dat de achterkant van het apparaat haar uitstraling verliest omdat er oneffenheden als krasjes en deuken in de behuizing ontstaan.

Onze iPad Hoesjes en Cases maken het mogelijk om jouw iPad Achterkant en Backcover te beschermen tegen deze oorzaken van slijtage. Toch kun je niet altijd jouw tablet beveiligen en wanneer het apparaat niet de hoes of case zit, blijft deze kwetsbaar. Daarom is het fijn om te weten dat je je achterkant of backcover kunt vervangen als je niet meer tevreden bent met deze.

Het vervangen van een iPad Achterkant en Backcover is een reparatie die je ook zelf kunt uitvoeren. Als je thuis niet de juiste gereedschap, zoals een iPad Opener, hebt, dan kun je deze ook bij ons bestellen. Aan de hand van een handleiding, waarvan er genoeg op het net te vinden zijn, is het verwisselen van

een iPad achterkant zeker ook zelf te doen.

Alles wat je nodig hebt voor een nieuwe iPad Achterkant en Backcover vind je dus hier. Rond dus vandaag nog je bestelling af zodat we deze meteen kunnen opsturen!

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?