Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Samsung Achterkant en Backcover

Op zoek naar een Samsung achterkant? Op deze pagina ben je op de juiste plek. Bekijk hieronder ons volledige assortiment

Voor welk Samsung product zoek je achterkanten en backcovers?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Samsung achterkant is minstens zo belangrijk als de voorkant

Waarschijnlijk is de achterkant van je telefoon in jouw ogen niet zo belangrijk als de voorkant. En dat is begrijpelijk, aangezien je voornamelijk de voorkant gebruikt. Maar als je een prachtige telefoon gekocht hebt en je loopt hier dagelijks mee rond, dan wil je natuurlijk ook dat je Samsung achterkant er zo goed mogelijk uit ziet. Daarom bieden we ook voor jou achterkantjes aan.

Waarom een Samsung achterkant bestellen?

Wellicht heb je al een prachtig hoesje om je telefoon om je telefoon optimaal te beschermen en is het dus helemaal niet nodig om een Samsung achterkant te bestellen. Toch kom je niet altijd onder schade uit. Controleer je Samsung achterkant daarom eens en bekijk of jij al een nieuw achterkantje nodig hebt. Wellicht heb je helemaal geen hoesje en is je telefoon een keer uit je handen gevallen en daarom je back cover helemaal kapot. Ook dan ben je hier natuurlijk aan het juiste adres.

Het is niet moeilijk om je Samsung back cover te vervangen

Je kunt heel eenvoudig zelf je Samsung achterkant vervangen. Als je maar het juiste gereedschap in huis hebt. We bieden diverse soorten gereedschap aan, dus kijk gerust eens verder in onze winkel. Je kunt eenvoudig vast een Samsung achterkant aan je winkelmandje toevoegen en vervolgens naar ons gereedschap navigeren. Ben je toch niet helemaal zeker van jezelf? Dan kun je ook onze Youtube video’s gebruiken om te kijken hoe je de reparatie moet uitvoeren.

Bestel vandaag nog alle producten die je nodig hebt en wij sturen ze zo snel mogelijk naar je op. Meestal doen we dit de volgende werkdag al! Wacht dus niet langer.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?