Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Refurbished iPhone 7 Plus

Refurbished iPhone 7 Plus

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met groter scherm en de allernieuwste opties? Koop dan een refurbished iPhone 7 plus! Dit toestel beschikt over een 5,5 inch-scherm, een dubbele camera en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, waardoor er altijd één voor jou bij zit! Bestel hieronder jouw nieuwe premium refurbished iPhone 7 plus of lees onderaan de pagina meer informatie over de toestellen en levertijd.

Lees meer over onze Refurbished iPhones

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

WAT JE MOET WETEN OVER DE REFURBISHED IPHONE 7 PLUS


De iPhone 7 plus is de opvolger van de iPhone 6s plus en met zijn 5,5 inch-scherm de grote variant van de iPhone 7. De iPhone beschikt als eerste iPhone over een dubbele 12 megapixel camera en is water- en stofbestendig. De iPhone 7 plus heeft een A10 processor en is verkrijgbaar met 32gb, 128gb en 256gb opslaggeheugen. De iPhone 7 plus is verkrijgbaar in de bekende kleuren wit/goud, wit/zilver en wit/rose gold en in de nieuwe kleuren zwart/jet black, zwart/black en wit/rood.

Een refurbished iPhone 7 plus is een toestel welke na eerder gebruik volledig is gereviseerd. Dit houdt in dat het toestel is voorzien van nieuwe onderdelen en dat deze volledig is schoongemaakt. Hierdoor is een refurbished iPhone 7 plus als nieuw en kan hij nog lang gebruikt worden. 

KOOP EEN PREMIUM REFURBISHED IPHONE 7 PLUS


Wil je een toestel van de hoogst mogelijke kwaliteit? Koop dan een premium refurbished iPhone 7 plus van PhoneGigant! Onze iPhone toestellen worden altijd volledig gereviseerd en we vervangen standaard alle onderdelen op de iPhone die gevoelig zijn voor slijtage. Onder andere de batterij, de behuizing, de knopjes op de iPhone, het scherm en de oplaadconnector worden hierbij vervangen door nieuwe, originele onderdelen

Hierdoor zal je op onze premium refurbished iPhone 7 plus toestellen nooit gebruikerssporen, defecten of beschadigingen tegenkomen en zijn ze niet te onderscheiden van nieuwe iPhone 7 plus toestellen. De iPhone wordt geleverd in een geseald doosje met een originele adapter en een originele lightning kabel.

JOUW NIEUWE IPHONE SUPERSNEL GELEVERD


Je wilt je nieuwe iPhone natuurlijk zo snel mogelijk al gebruiken en dat kan! Alle toestellen die op voorraad zijn (dit check je op de productpagina) versturen wij vandaag nog als je vóór 17:00 uur besteld. Zo heb jij hem morgen in huis en kan je meteen bellen, appen en online zijn!