Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Refurbished iPhone 6S Plus

Refurbished iPhone 6S Plus

Op zoek naar een goedkopere variant van de iPhone 6s plus? Koop dan een premium refurbished iPhone 6s plus, hiermee heb je een nieuw toestel in handen, maar bespaar je geld! Bekijk en shop hieronder ons assortiment of lees onderaan deze pagina meer over onze iPhone toestellen.

Lees meer over onze Refurbished iPhones

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

WAT IS DE REFURBISHED IPHONE 6S PLUS?


De iPhone 6s plus is de opvolger van de iPhone 6 plus en is met zijn 5,5 inch-scherm de grote variant van de iPhone 6s. Het toestel heeft A9 processor en is verkrijgbaar in de kleuren zwart/space gray, wit/goud, wit/rose gold en wit/ zilver. De iPhone 6s is beschikbaar met 16gb, 32gb, 64gb en 128gb opslaggeheugen en beschikt over de 3D Touch functie.

Een refurbished iPhone 6s plus is een volledig gereviseerde iPhone. Dit betekent dat de iPhone eerder in gebruik is geweest, maar daarna is schoongemaakt en is voorzien van nieuwe onderdelen. Hierdoor is de refurbished iPhone 6s plus als nieuw en kan hij weer lang gebruikt worden.

PREMIUM REFURBISHED IPHONE 6S PLU


Onze premium refurbished iPhone 6s plus toestellen hebben geen beschadigingen, defecten of gebruikerssporen. Dit is mogelijk, doordat alle onderdelen van de iPhone die gevoelig zijn voor slijtage standaard worden vervangen door nieuwe, originele onderdelen. De batterij van de iPhone, het scherm, de oplaadconnector, de behuizing en de knopjes op de iPhone worden altijd vervangen en de iPhone wordt volledig gereviseerd.

Hierdoor zijn onze premium refurbished iPhone 6s plus toestellen altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit en niet te onderscheiden van nieuwe toestellen. De iPhone wordt geleverd in een geseald doosje met earpods, een originele lightning kabel en een originele adapter.

BESTEL VANDAAG VOOR 17:00 UUR EN HEB MORGEN JE IPHONE IN HANDEN!


Je nieuwe iPhone gebruikte je natuurlijk het liefste gisteren al. Terug in de tijd leveren lukt ons helaas niet, maar bestel je jouw refurbished iPhone 6s plus vandaag vóór 17:00 uur, dan heb je hem morgen in huis! Dit geldt voor alle toestellen die wij op dit moment op voorraad hebben.