Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Refurbished iPhone 6

Refurbished iPhone 6

Wil je graag een iPhone 6 aanschaffen, maar twijfel je nog door de prijs? Dan is een  premium refurbished iPhone 6 misschien iets voor jou! Hiermee bespaar je gemiddeld 50% op de aankoopprijs en heb je een volledig functionerende iPhone 6 in gebruik. Bekijk hieronder ons assortiment aan refurbished iPhone 6 toestellen, onderaan deze pagina geven we je graag meer informatie over de iPhones.

Lees meer over onze Refurbished iPhones

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN REFURBISHED IPHONE 6 EN EEN NIEUWE IPHONE 6?


De iPhone 6 is de in 2014 door Apple gelanceerde iPhone en daarmee het eerste toestel met een 4,7 inch-scherm. De iPhone 6 beschikt over een A8-chip, waardoor de iPhone sneller is dan zijn voorgangers. Het grootste verschil tussen een nieuwe iPhone 6 en een refurbished iPhone 6 is dat het refurbished toestel al een keer gebruikt is en het nieuwe toestel nog niet. Als een refurbished iPhone van hoge kwaliteit is zal je echter geen verschillen zien en merken.

Een refurbished iPhone 6 wordt na het gebruik namelijk gereviseerd wat betekent dat het toestel volledig wordt schoongemaakt en dat diverse onderdelen worden vervangen. Hierdoor is het toestel weer als nieuw en kan deze beginnen aan een tweede leven, zonder dat de iPhone minder goed presteert of oogt.

EEN PREMIUM REFURBSIHED IPHONE 6 VAN PHONEGIGANT


Al onze iPhone zijn premium refurbished wat betekent dat deze van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Wij reviseren standaard alle toestellen en de onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage worden standaard vervangen door volledig nieuwe en originele onderdelen. Hierbij kan je denken aan onder andere het scherm, de batterij, de oplaadconnector, de behuizing en alle knopjes op de iPhone.

Hierdoor heeft een premium refurbished iPhone 6 van PhoneGigant geen gebruikerssporen en/of beschadigingen hebben en is hij niet te onderscheiden van een volledig nieuw toestel. De premium refurbished iPhone 6 wordt standaard geleverd met een originele lightning kabel, een originele adapter en earpods in een geseald doosje.

BESTEL VANDAAG, GEBRUIK JE IPHONE MORGEN!


Nu je een refurbished iPhone 6 gaat kopen, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk kunnen gebruiken, iets wat wij helemaal begrijpen. Daarom verzenden wij vandaag nog jouw iPhone 6 als je deze vóór 17:00 uur besteld, zodat jij morgen meteen kan bellen, appen en online kan zijn! Let op: dit geldt alleen voor toestellen die op voorraad zijn. 

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.