Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Refurbished iPhone 5S

Refurbished iPhone 5S

Wil je graag een iPhone 5S aanschaffen, maar wil je liever niet de volledige nieuwprijs betalen? Dan is een refurbished iPhone 5S waarschijnlijk het ideale toestel voor jou! Bekijk hieronder onze premium refurbished iPhone 5S toestellen en shop jouw favoriet direct. Wil je eerst meer informatie? Onderaan deze pagina vind je alles over de iPhone 5S, onze refurbished toestellen en de levertijd!

Lees meer over onze Refurbished iPhones

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

KENMERKEN VAN EEN REFURBISHED IPHONE 5S


De iPhone 5S is de opvolger van de iPhone 5, beide toestellen met een 4 inch-scherm. De iPhone 5S beschikt over een A7 processor en een 8 megapixels camera. Deze iPhone is verkrijgbaar in de kleuren wit/goud, wit/zilver en zwart/space gray met 16GB, 32GB of 64GB opslag. Daarnaast is de iPhone 5S het eerste model met Touch ID, de vingerafdrukscanner van Apple.

Een refurbished iPhone 5S is eerder al in gebruik geweest, maar na gebruik volledig is gereviseerd. Dit houdt in dat de iPhone is voorzien van nieuwe onderdelen en dat deze volledig is schoongemaakt. De iPhone is hierdoor weer als nieuw, bovendien bespaar je gemiddeld 50% op de aankoopprijs!  

PREMIUM REFURBISHED IPHONE 5S TOESTELLEN VAN PHONEGIGANT


Bij PhoneGigant gaan we nog een stap verder op het gebied van refurbished iPhone 5S toestellen. Bij ons worden alle onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage namelijk standaard vervangen. Dit betekent dat de behuizing, het scherm, de oplaadconnector, de batterij en alle knopjes op de iPhone 5S altijd worden vervangen door nieuwe, originele onderdelen. Daarnaast worden alle toestellen volledig gereviseerd en worden ze geleverd in een geseald doosjes met een originele lightning kabel, een originele adapter en earpods.

Onze premium refurbished iPhone 5S toestellen hebben hierdoor nooit gebruikerssporen, beschadigingen of defecten. Je bij ons gekochte iPhone is niet te onderscheiden als nieuw en daardoor van premium kwaliteit.

GEBRUIK MORGEN METEEN JE NIEUWE IPHONE!


Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je refurbished iPhone 5S gebruiken. Is het door jou gekozen toestel op voorraad. Bestel deze dan vandaag vóór 17:00 uur, dan versturen wij hem vandaag nog en kan jij hem morgen al gebruiken!