Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Pompoenenactie

 

Poen voor meest gigantische pompoen!

 

Zondag 13 september was het zover!

 

Phonegigant beloonde de zwaarste pompoen met poen! In samenwerking met de Dutch Pumpkin Confederation Sint Odiliënberg en kwekerij Het Akkertje organiseerden wij de Open Nederlandse Kampioenschappen zwaarste pompoen. De teler van de zwaarste pompoen kwam deze keer uit België en ontving van ons het gewicht, zijnde 562,5 kg, van deze gigantische pompoen in keiharde €uro's!

Het NK zwaarste pompoen vond afgelopen zondag plaats bij kwekerij Het Akkertje in Sint Odiliënberg. Deelnemers uit binnen- en buitenland dongen mee naar diverse fantastische prijzen. Het wereldrecord van 2014 staat op maar liefst 1054 kilo!

Paul de Leeuw

Ook Paul de Leeuw besteedde aandacht aan dit spectaculaire en bijzondere kampioenschap. In zijn nieuwe show ‘Kun je het al zien?’ ontving hij zondag de Nederlands kampioen samen met de jury en organisatie van dit kampioenschap waarbij enkele gigantische pompoenen in beeld werden gebracht.

Naar de leeuwen

Na het kampioenschap hebben diverse deelnemers hun pompoenen gedoneerd aan GaiaZoo. In deze dierentuin zullen de leeuwen tijdens Halloween worden verrast met een gigantische pompoen, volgestopt met stukjes vlees.

Wil je zien hoe de oogst en het transport van Nederlands zwaarste pompoen verliep?

De uitzending van Paul de Leeuw, ‘Kun je het al zien?’ is te zien op Uitzending gemist van NPO 1 of via deze link: http://www.npo.nl/artikelen/late-avond-show-paul-de-leeuw-op-npo-1.

 

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?