Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Oordopjes

Oordopjes

Oordopjes zijn de ideale audio accessoires voor als je ongestoord en niet opvallend naar muziek wilt luisteren of een radioprogramma wilt volgen. Bij PhoneGigant vind je exemplaren van verschillende merken in diverse kleuren.

Oordopjes

Met de touch screen gaat tegenwoordig veel aandacht van een telefoon naar het scherm. Het blijft uiteindelijk echter een telefoon en geluid is dan ook nog steeds de belangrijkste kwaliteit van een mobieltje. Door oordopjes te gebruiken, garandeer je dat je alles altijd luid en duidelijk kunt horen.

Oordopjes zijn niet alleen handig voor het horen van een inkomend telefoongesprek, muziek of ander geluid. Ze zorgen er ook voor dat je anderen niet lastig valt met jouw telefoongebruik. In een stiltecoupe, in de klas of op het werk kan het storend zijn als de telefoon continu geluid maakt. Door deze audio accessoires te gebruiken, heeft niemand ergens last van.

Op onze site kun je zowel terecht voor Samsung Oordopjes als Apple Oordopjes. We hebben de originele varianten die meegeleverd worden met een nieuw toestel maar ook diverse exemplaren van derde partijen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn net als het origineel van uitstekende kwaliteit.

Is een headset niet voor jou en ben je niet op zoek naar speakers? Dan zijn oordopjes hetgeen wat jij wilt. Bestel vandaag nog en we sturen dezelfde dag nog op!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?