Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Magic Mouse

Magic Mouse

Ben je op zoek naar een nieuwe draadloze muis waarmee je optimaal gebruik kan maken van je iMac, MacBook of Mac? Dan is de Magic Mouse de ideale muis voor jou! Deze muis is eenvoudig in gebruik en biedt je vele opties tijdens het gebruiken van je laptop of computer, zonder gebruik te maken van een muismat.

Andere Magic Mouse:

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

WAT IS DE MAGIC MOUSE?

De Magic Mouse is een unieke muis ontworpen door Apple, welke perfect past bij de uitstraling van jouw MacBook of iMac en daarom ideaal is als muis bij jouw Apple apparaat. De muis heeft een strak wit en naadloos design en werkt met Multi-Touch, waardoor de gehele bovenkant van de muis gebruikt kan worden als muis. De muis is volledig draadloos, waardoor je geen last hebt van kabels en je tot 10 meter van je MacBook of iMac vandaag nog prima gebruikt kunt maken van de muis. Ideaal!

APPLE MAGIC MOUSE 1 EN 2 – WAT IS HET VERSCHIL?

Zoals je misschien al hebt gezien, zijn er twee varianten van de muis verkrijgbaar: de Magic Mouse en de Magic Mouse 2. Maar wat is het verschil tussen beiden varianten van de muis? Van bovenaf zal je geen verschillen zien tussen de twee versies van de muizen, het (enige) verschil zit namelijk in de onder- en binnenkant van de muis. De Magic Mouse 1 werkt op twee AA batterijen, deze kunnen aan de onderkant van de muis worden geplaatst. De Magic Mouse 2 heeft geen batterijen en kan dan ook niet worden geopend. Deze muis laad je eenvoudig op met een Apple lightning oplaadkabel aan de onderkant van de muis, echter kan de muis tijdens het opladen niet worden gebruikt.

BESTEL JE APPLE MUIS VANDAAG VOORDELIG EN GEBRUIK HEM MORGEN!

Net zoals veel van onze andere originele iPhone, iPad, MacBook en iMac accessoires kopen wij de Magic Mouse direct in bij de fabrikant. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om de muizen in bulkeenheden in te kopen en kunnen wij de muis aanbieden voor een lagere prijs. Zo bespaar jij geld en kan je tóch een originele Magic Mouse gebruiken, iets wat je natuurlijk zo snel mogelijk al wilt doen. Dat begrijpen wij volledig, bestel daarom jouw nieuwe draadloze muis vandaag voor 17:00 uur, dan zorgen wij dat hij morgen wordt bezorgd!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?