Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Klantenservice

Over ons

PhoneGigant.nl heeft het grootste en goedkoopste online assortiment in telefoon accessoires en onderdelen. Met tienduizenden artikelen bieden wij een ruime keuze met zowel huismerk producten als merkproducten. Bij PhoneGigant vind je alles wat je nodig hebt: hoesjes, screen protectors, kabels, batterijen, schermen, onderdelen en nog veel meer. Als je toestel kapot is, hoef je niet lang te zoeken naar het juiste onderdeel. We streven ernaar dat je zo snel en eenvoudig mogelijk het gewenste product vindt. Mocht je toch nog hulp nodig hebben, helpen wij je graag om al je vragen te beantwoorden. Het klantenservice team staat dag en nacht voor je klaar! Hieronder vind je een overzicht van onze teams:

Klantenservice
Voor alle vragen kan je bij de klantenservice terecht. Deze 4 werknemers staan iedere dag voor je klaar om alle vragen via mail, telefoon en chat te beantwoorden. Daarnaast behandelen zij de binnengekomen retouren.
- Christa
- Hermien
- Jolanda
- Erna

Orderpicking
Om ervoor te zorgen dat jouw pakketje de volgende dag in huis is, werkt deze werknemer zich een slag in de rondte. Ze verwerkt talloze bestellingen per dag waarbij een efficiënte manier van werken essentieel is. Wanneer de nood hoog is wordt er gebruikt gemaakt van oproepkrachten om alle bestellingen dezelfde dag te kunnen versturen. 
- Iris
- Christa

Management
In een organisatie als PhoneGigant is het essentieel om overzicht te bewaren. Dit team zorgt onder andere voor het contact met leveranciers en is verantwoordelijk voor de inkoop van de voorraad. Daarnaast verzorgt dit team de administratie en personeelszaken.
- Haico
- Michiel

Website/product beheer
De telefoonmarkt staat niet stil, elke dag worden er weer nieuwe producten aan onze webshop toegevoegd. Voor een professionele presentatie van de producten zijn teksten en foto’s essentieel. Het overzicht wordt bewaard door deze mensen. Daarnaast worden de binnenkomende goederen verwerkt zodat onze online voorraad altijd klopt.
- Ewald
- Sarina

 

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?