Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Klantenservice

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren (herroeping)?

 

Om artikelen te retourneren vragen we je onderstaand formulier volledig in te vullen. Als een formulier onvolledig is ingevuld, kan het langer duren voordat je retour is behandeld. Je kan op elke wijze herroepen, zolang dit via een ondubbelzinnige verklaring gebeurt (per e-mail/post/herroepingsformulier). Daarnaast gelden er een aantal voorwaarden voor de retourprocedure. Deze worden hieronder toegelicht.

 

Voorwaarden
- De bestelling dient zo ver dit mogelijk is, in originele (of vergelijkbare) en onbeschadigde verpakking teruggestuurd te worden.
- Op maat gemaakte producten kunnen (uiteraard) niet geretourneerd worden.
- Bij onjuist gefrankeerde zending zullen wij de kosten bij jou in rekening brengen. 
- Je mag de producten beoordelen zoals in een winkel ook mogelijk is. Mocht er meer met de producten gedaan zijn dan het beoordelen daarvan (om te kijken of je het wilt houden) en hierdoor schade of gebruikssporen zijn ontstaan, kan er waardevermindering in rekening worden gebracht.
- Voor het retourneren van schermen geldt als extra voorwaarde dat het scherm inclusief screenprotector met sticker wordt geretourneerd. Wij raden je daarom aan om na montage eerst het scherm te testen, voordat je de screenprotector verwijdert. Let op dat het scherm teruggestuurd wordt in originele verpakking of vergelijkbare verpakking, dus in bubbelplastic, schuim of het speciale schermdoosje én in een verzenddoosje.
- Je draagt zelf het risico van de retourzending mocht deze zoekraken.

 

30 dagen bedenktijd
Je kunt binnen 30 dagen na aankoop zonder opgave van reden je bestelling herroepen en vervolgens retourneren naar onderstaand postbusadres. Geef je in deze 30 dagen aan ons door dat je je bestelling wilt herroepen, dan heb je na die mededeling nog 14 dagen om de producten terug te sturen.

 

Geld terug
Als je ervoor kiest om je geld terug te krijgen in plaats van een vervangend product, dient het product binnen de genoemde tijd geretourneerd te worden. Je hebt een bedenktermijn van 30 dagen. Dit gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Nadat je hebt aangegeven dat je wilt herroepen, heb je nog 14 dagen om de producten terug te sturen. Als je retourzending buiten deze termijn valt heb je nog wel recht op een vervangend product, maar vergoeden wij niet het aankoopbedrag.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggestuurd, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 

Verzending
De retourkosten zijn voor eigen rekening. Mocht je een ondeugdelijk product hebben ontvangen, dan vergoeden wij jouw retourkosten met een maximum van €3,95 voor brievenpost en €6,95 voor pakketpost.

 

Garantie
Voor alle artikelen die je bij PhoneGigant.nl koopt, geldt de wettelijke garantie. Als je het artikel normaal gebruikt hebt, dient het naar behoren te functioneren. Daarnaast gelden voor bepaalde artikelen ook nog fabrieksgaranties. Dit zijn extra garanties die afgegeven worden door de importeur of fabrikant.

 

Terugbetaling
Na behandeling en controle van jouw retour is het mogelijk om je geld terug te krijgen. Dit doen wij zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping.

 

Let op! Bij kabelscheur/breuk, glasschade of andere montagefouten wordt er geen garantie gegeven. Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de montage. 

 

Staffelkorting producten
Indien je meerdere dezelfde producten afneemt, krijg je bij PhoneGigant staffelkorting. Hoe meer je afneemt, hoe hoger de korting. Als je van deze ‘staffel’ één of meerdere schermen retourneert en je wilt hiervoor je geld terug, krijg je mogelijk niet hetzelfde bedrag terug.

Bijvoorbeeld:
Eén iPhone 6 scherm kost €100,-, twee schermen kosten €95,- per stuk en vijf schermen kosten €85,- per stuk. Je bestelt twee iPhone 6 schermen voor in totaal €190,-. Als je er één retourneert en je wilt voor dit product je geld terug, ontvang je voor dit scherm €90,-. Je hebt nu namelijk maar één scherm afgenomen en daarvoor dien je de prijs zonder korting te betalen.

Een ander voorbeeld:
Eén iPhone 6 scherm kost €100,-, twee schermen kosten €95,- per stuk en vijf schermen kosten €85,- per stuk. Je bestelt vijf iPhone 6 schermen voor in totaal €425,-. Als je er één wilt retourneren en je wilt voor dit product je geld terug, ontvang je voor dit scherm €45,-. Je hebt nu namelijk vier schermen afgenomen en daarvoor geldt de staffelkorting voor twee producten (€95,- per stuk).


Indien je een ondeugdelijk/verkeerd product hebt ontvangen en je wenst het juiste product te ontvangen, verandert er niets aan de prijs. De aantallen blijven in dit geval namelijk hetzelfde. Wij zullen het product in dit geval voor je vervangen.

 

Klik hier om het formulier voor herroeping (retouren) te downloaden

(je kunt ook het standaard modelformulier voor herroeping gebruiken)Je dient het retourformulier uitgeprint bij de retourzending te voegen! 

Postbusadres:
PhoneGigant.nl
Postbus 408
7770 AK Hardenberg

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?